Η Ελ Μακφέρσον, Φωτογραφία: ΑP images/Joel Ryan
Η Ελ Μακφέρσον, Φωτογραφία: ΑP images/Joel Ryan
YOU GO GIRL!

H 54χρονη Ελ Μακφέρσον τολμά να δείξει το πρόσωπό της όπως ακριβώς είναι -Μια γυναίκα με ρυτίδες και πολλή αυτοπεποίθηση


Στην 6η δεκαετία της ζωής της, η λέξη «εντυπωσιακή» δε φτάνει για να την περιγράψει. 

Οχι μόνο ανήκει στη γενιά των supermodels (μαζί με τις Linda Evangelista, Naomi Campbell κ.α.), αλλά από την αρχή της καριέρας της, τη δεκαετία του '80 δηλαδή, και μετά από τις 5 φωτογραφίσεις της για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit issue, την ακολουθεί το προσωνύμιο The Body.

Δικαίως γιατί -και γονιδιακά να το δεις- έχει ένα εκπληκτικό σώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend vibe. Sporty sexy. @ellemacphersonbody "net " in black and white. @bushandocean

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 30 Σεπ, 2017 στις 5:39 πμ PDT

Η Αυστραλιανή 54χρονη καλλονή δεν έχασε ποτέ κομμάτι της fitness φιγούρας και της λάμψης της και αποδεικνύει ότι ακόμα κρατά τα ηνία του τίτλου που -άτυπα- της δόθηκε πριν από 3 δεκαετίες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas bling @ellemacphersonbody #lingerie rose gold crop top and knickers available now on line - elle macpherson body.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 12 Δεκ, 2017 στις 7:00 πμ PST

Η Ελ Μακφέρον έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά. Αγαπά και αποδέχεται τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Ανεβάζοντας μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram περνά ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. 

Να μην φοβούνται τον χρόνο που περνά και να αισθάνονται όμορφα με το σώμα και το πρόσωπό τους. To γεγονός ότι μια γυναίκα μεγαλώνει, δεν σημαίνει πώς πρέπει να νιώθει άσχημα με τον εαυτό της. 

Δείτε τη φωτογραφία της:

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VOGUE PARIS - healthy and strong @welleco @alique_photography and the fantastic team credited over the last few days. This story rocks. Thankyou @normakamali swim. @vogueparis SEPTEMBER ISSUE.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 29 Αύγ, 2018 στις 8:25 πμ PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vogueparis September issue gotta love that @welleco ! Thankyou team @alique_photography @violette_fr makup @francogobbi1 hair and @celiaazoulay styling @frederiqueverley for a great story.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 21 Αύγ, 2018 στις 1:42 μμ PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

End of summer. .. it’s been a blast.@WelleCo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 3 Σεπ, 2018 στις 3:55 μμ PDT

 

 

 «Το πρωινό μου γεύμα περιλαμβάνει φρούτα και βρώμη ή ένα βραστό αυγό και στη συνέχεια πίνω ένα εσπρέσο με λίγα μπισκοτάκια αμυγδάλου. Για μεσημέρι συνήθως τρώω ψάρι με λαχανικά και για σνακ ένα ρόφημα πρωτεΐνης ή μία σπιτική λεμονάδα με πιπέρι καγιέν. Για βραδινό, μία σαλάτα με λίγο κρέας ή ψάρι είναι αρκετή. Αν νιώσω λιγούρες, τότε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας με "επαναφέρει". Το μυστικό μου είναι το νερό. Πίνω περίπου τρία λίτρα νερό τη μέρα» έχει αποκαλύψει η Ελ Μακφέρσον σε συνέντευξή της. 

Διαβάστε επίσης: Γιατί αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στη μόδα για τις γυναίκες άνω των 40