splashnews
splashnews
VICTORIA BECKHAM

Η Βικτόρια Μπέκαμ με σικ ανδρόγυνο στιλ στην παρουσίαση της νέας της συνεργασίας -Λανσάρει κουτί με σοκολατάκια


Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου παρουσίασε την νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, κλείνοντας δέκα χρόνια στον χώρο της μόδας.

Μπορεί να την γνωρίσαμε στα 90s σαν ποπ τραγουδίστρια του αγαπημένου μας Βρετανικού girl band, πλέον όμως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Και ήρθε η ώρα να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντες και τα φτερά της.

Η πρώην «Posh Spice» βρέθηκε στο μαγαζί του Βέλγου chocolatier Πιέρ Μορσολίνι στο Λονδίνο για το λανσάρισμα της συνεργασίας της μαζί του.

Η συνεργασία τους περιλαμβάνει ένα limited-edition κουτί με 16 σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και χαμηλά σε ζάχαρη στο Παρίσι.

splashnews
splashnews

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν όπως πάντα κομψή, φορώντας ένα μαύρο σοφιστικέ blazer με ζώνη, μαύρο παντελόνι ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch. Επέλεξε ένα minimal χρυσό κολιέ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαμηλή ponytail με δύο τούφες μπροστά.

splashnews
splashnews

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό σε ζεστούς τόνους. 

Μάλιστα, η 44χρονη Βρετανίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φτιάχνει σοκολατάκια με τον Βέλγο συνεργάτη της, γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια του brand της. Τα σοκολατάκια θα ονομάζονται «Les Coeurs De Victoria Beckham» και θα είναι διαθέσιμα προς αγορά στο marcolini.com.