lilamoss/ Instagram
lilamoss/ Instagram
LILA MOSS

Lila Moss: Η κόρη της Kate Moss με την αναγεννησιακή ομορφιά είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας Marc Jacobs Beauty


Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα διάσημων γυναικών που βλέπουν τις κόρες τους να ακολουθούν το δρόμο που χάραξαν οι ίδιες στον κόσμο της μόδας και της βιομηχανίας του θεάματος.

Οταν η μητέρα σου είναι μια σταρ με όνομα που έχει συνδεθεί με λάμψη και δόξα, θες να κάνεις τα πάντα για να μην συγχέεται το όνομά σου με το δικό της.

Παρ’όλα αυτά, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

H κόρη της Kate Moss πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 16 της χρόνια και μόλις έγινε γνωστό το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Marc Jacobs Beauty.

H Lila Moss κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας, με μια δυνατή συνεργασία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την καμπάνια ήρθαν στη δημοσιότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Mε ένα μωβ eyeliner που τόνιζε εκπληκτικά τα ακτινοβόλα, πράσινα μάτια της, η Lila Moss ποζάρει στον φακό και μαγνητίζει.

 

 

 

«Οταν συνάντησα την Lila Moss για πρώτη φορά, το 2008, ήμουν σε διακοπές στην Ιbiza και πήγα στην Formentera για δω την μητέρα της, Kate Moss.

H Lila ήταν μόλις 6 ετών: ο δυνατός χαρακτήρας της, η συμπεριφορά της και η εντυπωσιακή ομορφιά της ήταν φανερά.

Συνάντησα ξανά την Lila τον Αύγουστο του 2011, στον γάμο της Kate: ο χαρακτήρας της ήταν ακόμα πιο δυναμικός και η ομορφιά της ακόμα πιο εντυπωσιακή.

H τελευταία φορά που είδα την Lila ήταν τον Ιούλιο που μας πέρασε, όταν η Kate την έφερε στην φωτογράφιση για την καμπάνια μας. Ηταν λίγο «σουρεαλιστικό» που είχα την Kate στο στούντιο μαζί με την Lila. Μου ήρθαν μνήμες από την πρώτη φορά που συνάντησα την Kate όταν ήταν μόλις 18 ετών. (...) Η ομορφιά της Kate, η υπομονή και η ευγένειά της έκανε το project ακόμα πιο συναρπαστικό...» γράφει ο Marc Jacobs στο Instagram για την συνεργασία του οίκου με την έφηβη Lila.

 

 

 

TAGS