ndpphoto
ndpphoto
THROWBACK

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος 20 χρόνια πριν -Η φωτογραφία από τους «Ψίθυρους Καρδιάς»


Γνωρίσαμε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μέσα από τον ρόλο της ως τσιγγάνα «Ερατώ» στην επιτυχημένη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

Ήταν το 1997 όταν το Mega ξεκίνησε να προβάλει την σειρά του Μανούσου Μανουσάκη για έναν απαγορευμένο έρωτα, που έμελλε να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες του.

Η σειρά έσπασε όλα τα κοντέρ, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και καθιερώνοντας τον Απόστολο Γκλέτσο ως ζεν πρεμιέ και την Παπαχαραλάμπους ως μια νέα ταλαντούχα και όμορφη ηθοποιό.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες η δραματική σειρά παίζεται σε επανάληψη από το Μεγάλο Κανάλι και η πρωταγωνίστρια με νοσταλγική διάθεση έκανε ένα post στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την σειρά όπου ποζάρει η ίδια με τον συμπρωταγωνιστή της, ντυμένη με τα ρούχα της ιστορίας, εκείνη ως τσιγγάνα και εκείνος ως «μπαλαμός».

Μάλιστα, έγραψε από κάτω: «Once upon a time».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once upon a time....#longtimeago #psithirikardias @apostolosgletsos #memories #manousosmanousakis #mega #mymoments #timeisnotstandingstill !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Papaharalambous (@anna_maria_papaharalambous) στις 7 Οκτ, 2018 στις 10:57 μμ PDT