Δήμητρα Παπαδήμα με την κόρη της, Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Δήμητρα Παπαδήμα με την κόρη της, Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Σαν δυο φίλες -Η Δήμητρα Παπαδήμα ποζάρει με την πανύψηλη κόρη της, Θαλασσινή


Η Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου είναι μια πανέμορφη νεαρή κυρία και είναι η κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Η συμμορία των 5» στο θέατρο Κιβωτός.

Η 22χρονη Θαλασσινή σπουδάζει δημοσιογραφία. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη κρατική τηλεόραση η νεαρή κόρη των δυο σπουδαίων ηθοποιών είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της: «Όταν κάποια στιγμή το είχαμε συζητήσει με τον μπαμπά μου, μου είχε πει: «Ωραία θα είμαστε τρείς, που θα πεινάμε»!

H Θαλασσινή Μποσταντζόγλου έχει ξεπεράσει τη μητέρα της στο ύψος. Οπως θα δείτε κι εσείς από την παρακάτω φωτογραφία, μαμά και κόρη είναι σαν δυο καλές φίλες. 

«Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά. Όμως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε» έχει δηλώσει η 22χρονη Θαλασσινή σε παλιότερη συνέντευξή της στο People. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης που είχε δώσει η Δήμητρα Παπαδήμα στο περιοδικό People και τον Γιώργο Μπέζα για την κόρη της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, Θαλασσινή.

Ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να τσακωθείς με την Θαλασσινή;

Φοβάμαι μην μπλέξει, φοβάμαι το αλκοόλ, τον εθισμό και είμαι τρελή με την ώρα που θα γυρίσει στο σπίτι από τις βραδινές εξόδους της, παρόλο που ξέρω τις παρέες της. Όταν θα πέσω για ύπνο θέλω να ξέρω που είναι. Αν δεν κοιμηθεί αλλού της ζητώ μέχρι τη 01.00 να έχει γυρίσει στο σπίτι. Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε γιατί θέλει να ξενυχτάει περισσότερο!

Πολλές φορές τα κορίτσια έχουν με τη μαμά τους ανταγωνισμό. Έχει περάσει τέτοια κρίση η σχέση σας;

Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική η Θαλασσινή. Πολλές φορές οι φίλοι της με κοιτάνε και βλέπω πως εκείνη καμαρώνει που αρέσει η μαμά της….

Εσύ κολακεύεσαι;

Όλες οι γυναίκες νομίζω κολακεύονται, είμαι και γυναίκα και μαμά.

Στη Θαλασσινή λες ότι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή;

Η κόρη μου ξέρει όλες μου τις σχέσεις και τα συζητάμε όλα.

Οι γονείς σου πως αντέδρασαν στην απόφαση σου να κάνεις ένα παιδί εκτός γάμου;

Οι γονείς μου ήταν αδιάφοροι γονείς, παρόλο που δεν μου έφεραν αντιρρήσεις. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν γονείς ή μάλλον σωστοί γονείς.