Ap/Yui Mok
Ap/Yui Mok
14|10|2018 14:38
SHARE
ΣTO EBAY

Αυτές είναι οι τσάντες που πήραν δώρο οι καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο και τώρα τις πωλούν στο Internet


Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας πέρα από την αίγλη που αποπνέει αλλά και την διάθεση για ρομαντισμό είναι και ένα σημαντικό γεγονός, μέρος της ιστορίας πλέον της Αγγλίας και όχι μόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα κάθε λεπτομέρεια είναι ακόμα πιο σημαντική και κάθε αντικείμενο που κατασκευάστηκε για την περίσταση συλλεκτικό.

Οπως και στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν έτσι και τώρα οι καλεσμένοι έλαβαν μία τσάντα δώρο με μια σειρά από αναμνηστικά κομμάτια. Eνας αριθμός από αυτές τις τσάντες δώρο πωλείται ήδη στο ebay και μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς μία. Πώς;

Οι τσάντες δόθηκαν σε 1.200 μέλη του κοινού που επιλέχθηκαν με ψηφοφορία για να παρακολουθήσουν τον γάμο στο κάστρο Windsor.

Τι περιέχουν:

Οι επισκέπτες που προσκλήθηκαν στο χώρο του κάστρου Windsor για την πριγκίπισσα Ευγενία και τον Τζακ Μπρούκσμπανκ έλαβαν:

Μια τσάντα μπορντό που φέρει την ημερομηνία του γάμου

Μια πρόσκληση

Ένα μαγνητάκι ψυγείου

Ένα πόντσο σε περίπτωση βροχής

Μια συσκευασία shortbread μπισκότα

Ένα δοχείο νερού

Ένα σοκολατένιο νόμισμα

Και μπορεί οι τιμές για τις gift bags από τον δεύτερο βασιλικό γάμο του 2018 να μην υπερβαίνουν εκείνες του πρώτου, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να αποκτήσουν τα αναμνηστικά από τον γάμο της Ευγενίας. Αν λοιπόν είστε λάτρεις της βασιλικής οικογένειας και θα θέλατε να αποκτήσετε μία τέτοια τσάντα μπορείτε να τις βρείτε σε διαφορετικές τιμές ακόμα και με 280 ευρώ.

Ebay