Shutterstock
Shutterstock
VIRAL

Η εκπληκτική αντίδραση ενός αγοριού στη θέα ενός λεκέ από την περίοδο ενός κοριτσιού-Η ιστορία που έγινε viral


Όλες μας γνωρίζουμε πολύ καλά τι εστί περίοδος και πόσες προεκτάσεις μπορεί να έχει στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, σχεδόν όλες έχουμε βιώσει την αμήχανη στιγμή που οι αδιάκριτες σταγόνες του αίματος αποφασίζουν να κάνουν στάμπα στο παντελόνι μας -ειδικά σε δημόσιο χώρο.

Πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι; Θα μας χλευάσουν ενώ εμείς βρισκόμαστε σε άβολη θέση;

Κάποιοι ίσως. Όμως δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Πόσω μάλλον οι άνδρες που δεν έχουν ιδέα από περίοδο και ό, τι περιλαμβάνει το «πακέτο».

Υπάρχουν όμως και οι λαμπρές εξαιρέσεις!

Ένα αγόρι λαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια στο Διαδίκτυο αφότου η μητέρα του μοιράστηκε το απίστευτο και πιο γλυκό πράγμα που έκανε σε ένα κορίτσι.

Η ιστορία έχει ως εξης: Ένα νεαρό κορίτσι που βρισκόταν στο σχολικό, όπως διαβάζουμε στο Lad Bible, λερώθηκε ξαφνικά με σταγόνες αίματος καθώς η περίοδός του αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα.

Unsplash/Element
Unsplash/Element

Η μητέρα της έγραψε στο γκρουπ του Gurgaon Moms στο Facebook: «Η κόρη μου ξεκίνησε να αιμορραγεί από την περίοδό της μέσα στο λεωφορείο, γυρνώντας σπίτι. Ένα αγόρι μεγαλύτερό της, που δεν το γνώριζε και πολύ καλά, την έπιασε και της είπε στο αυτί ότι έχει έναν λεκέ στο πίσω μέρος του παντελονιού της. Τότε της έδωσε το πουλόβερ του να το δέσει στη μέση της ώστε να γυρίσει σπίτι».

Η μητέρα επαίνεσε το παιδί για την συμπεριφορά του, αλλά και την οικογένειά του που τον μεγάλωσε σωστά.

Shutterstock
Shutterstock

«Στην αρχή ντράπηκε και είπε ότι είναι ok. Αλλά το αγόρι επέμενε και της είπε ότι δεν πειράζει καθώς έχει αδερφές και ξέρει πώς είναι. Θέλω να πω στην μητέρα του ότι τον ανέθρεψε σωστά. Ακούμε τόσα άσχημα πράγματα για την σημερινή νεολαία και ήθελα να μοιραστώ κάτι καλό».

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να συγχαρούν το αγόρι για την ευγενική συμπεριφορά του και την αξιαγάπητη κίνησή του. Όλοι συμφώνησαν ότι είναι gentleman και φέρεται όπως πρέπει σε ένα κορίτσι.

Shutterstock
Shutterstock