Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει για την Vogue, Φωτογραφία: voguemagazine/instagram
Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει για την Vogue, Φωτογραφία: voguemagazine/instagram
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Σάλος με τα μαλλιά της Κένταλ Τζένερ σε εξώφυλλο της Vogue -«Δεν θέλαμε να προσβάλουμε κανέναν» απολογείται το περιοδικό


Η Κένταλ Τζένερ, το γνωστό μοντέλο και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για την Vogue, αλλά το αποτέλεσμα προκαλεί αντιδράσεις στο διαδίκτυο. 

Η 22χρονη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό για το τεύχος Νοεμβρίου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram στο επίσημο προφίλ του περιοδικού προκάλεσαν αντιδράσεις. 

Η Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται με άφρο μαλλιά στο πλαίσιο της 15ης επετείου του CFDA/Vogue Fashion Fund και οι χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται γιατί το περιοδικό επέλεξε μια λευκή που φτιάχνει τα μαλλιά της με αυτόν τον τρόπο. 

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και όλοι τονίζουν πως η Vogue θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει έναν έγχρωμο μοντέλο που έχει φυσικά άφρο μαλλιά.

Μάλιστα σε μια άλλη ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram, βλέπουμε το γνωστό μοντέλο Ιμαν να έχει ισιώσει τα μαλλιά του! Λίγο παράδοξο, σημειώνουν οι haters του διαδικτύου. 

«Για ποιο λόγο δεν άφησαν φυσικά τα μαλλιά της Ιμάν αντί να τα ισιώσουν και ίσια της Τζένερ αντί να τα κάνουν άφρο;», σημείωσαν πολλοί χρήστες. 

Δείτε εδώ:

 

 

Το γνωστό περιοδικό αναγκάστηκε να απολογηθεί και να τονίσει ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν. 

«Ζητάμε συγγνώμη αν βγήκε κάτι προς τα έξω διαφορετικά από αυτό που είχαμε εμείς πρόθεση» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που το εξώφυλλο της Ριάνα στην αραβική Vogue προκάλεσε αντιδράσεις

Γιατί αυτό το εξώφυλλο της Κένταλ Τζένερ στη Vogue έχει προκαλέσει αντιδράσεις [εικόνες]

Γιατί το εξώφυλλο της Vogue με Ηadid-Malik προκάλεσε έντονες αντιδράσεις