ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

Μεγάλοι σταρ που ζουν στην ίδια γειτονιά!


“Να αγαπάς το γείτονα όπως τον εαυτό σου, αλλά διάλεξε τη γειτονιά σου” λέει μια ρήση. Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας το ενδεχόμενο να ζει στο διπλανό σπίτι από το δικό σας ένας σταρ;

Έτσι ίσως να μαθαίνατε συνήθειές του, παραξενιές του, πώς είναι η εικόνα του στην καθημερινότητά του. Οι ίδιοι οι σταρ, πάντως, δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μάθουν τίποτε από αυτά, ακόμα κι αν οι γείτονές τους είναι επίσης διάσημοι. Όταν η μουσική συναντά την υποκριτική και το τραγούδι το μόντελινγκ στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.

Διάσημοι σταρ που είναι γείτονες!

Τζάνετ Τζάκσον - Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πύργος του Τραμπ κατοικείται από διάσημα αστέρια, όπως είναι η Τζάνετ Τζάκσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Μάιλις Σάιρους - Κιμ Καρντάσιαν: Στο Hidden Hills του L.A ζουν η Μάιλι Σάιρους και η Κιμ Καρντάσιαν! Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ποτέ για την... γειτνίασή τους.

 

Έλεν Ντε Τζένερις – Χιου Χέφνερ

Οι περισσότεροι ενοχλούνται από τους θορυβώδεις γείτονες που οργανώνουν συνεχώς parties, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ενοχλεί καθόλου την Έλεν Ντε Τζένερις όταν βρήκε το σπίτι των ονείρων της. Η παρουσιάστρια και η σύντροφός της έχουν γείτονα τον Χιου Χέφνερ και διόλου απίθανο να έχουν συναντήσει ... κουνελάκια στο δρόμο τους.

 

Μέριλ Στριπ - Γουίνεθ Πάλτροου

Η Γουίνεθ Πάλτρου είναι καλή γειτόνισσα. Δεν το λέμε εμείς αλλά η Μέριλ Στριπ! Οι δύο ηθοποιοί ζουν στο ίδιο συγκρότημα και η Μέριλ Στριπ έχει δηλώσει ότι έχει χρησιμοποιήσει την κουζίνα της Γουίνεθ Πάλτροου όταν εκείνη δεν ήταν στο σπίτι! “Η Γουίνεθ έχει τον καλύτερο φούρνο που έχω δει” έχει πει χαρακτηριστικά.

 

Κένταλ Τζένερ - Τζίμι Κίμελ

Κατά την διάρκεια συνέντευξης, η Κένταλ Τζένερ και ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψαν ότι υπήρξαν γείτονες. “Είναι περίεργο, αλλά όταν μετακόμισα η μητέρα μου δεν ήταν χαρούμενη που θα έμενα μόνη μου. Εγώ έλεγα ότι αφού ο Τζίμι Κίμελ μένει στον ίδιο δρόμο, αν όλα πάνε στραβά μπορεί να με σώσει!”.