Μy Style Rocks, Φωτογραφία: Facebook
Μy Style Rocks, Φωτογραφία: Facebook
MY STYLE ROCKS

Εχει όρια η πλάκα; Πώς κατάφερε η Μπέττυ Μαγγίρα να εξοργίσει παίκτρια του «My Style Rocks»


H παρουσία της Μπέττυς Μαγγίρα στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας «Μy Style Rocks» φέρνει εκτός από σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών και μιμήσεις καθώς είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά. 

Η Mπέττυ Μαγγίρα είναι μια show woman που κατέχει πολύ καλά τις μιμήσεις. Και από τις πρώτες μέρες δεν δίστασε να μιμείται κάποιες από τις παίκτριες. 

Ωστόσο, μία εξ αυτών, η Βικτώρια Καρύδα ενοχλήθηκε και της ζήτησε να σταματήσει να την μιμείται.

Ολα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε ενώπιον των κριτών και ξεκίνησε να ακούει παρατηρήσεις και σχόλια για το ντύσιμό της. Οταν όμως ξεκίνησε η μίμησή της από τη Μπέττυ Μαγγίρα, όπως συνηθίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, εκείνη αντέδρασε.

«Να σας πω κυρία Μαγγίρα κάτι; Επειδή στην αρχή ήταν πολύ αστείο αυτό που κάνατε, πλέον έχουμε κουραστεί κι εμείς και ο κόσμος!» της είπε χαρακτηριστικά. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση της παίκτριας. «Καλά Βικτώρια μου, όπως νομίζεις. Μέχρι προχθές γελούσες», απάντησε. 

Η Βικτώρια Καρύδα έχει καταγωγή από Ανατολική Ευρώπη και η έντονη προφορά της έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο μίμησης από τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αλλά όπως σημείωσε και η κριτής δεν ήταν ποτέ εσκεμμένο και με πρόθεση χλευασμού. 

Τελικά η Μπέττυ Μαγγίρα της ζήτησε συγγνώμη και σημείωσε πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο από την στιγμή που ενοχλεί τόσο πολύ την παίκτρια. 

«Πολύ λίγος κόσμος δέχεται να τον μιμείσαι, γιατί κάποιοι το παίρνουν ως κοροϊδευτικό ενώ δεν είναι σε καμία περίπτωση» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Στέλιο Κουδουνάρη. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: My style rocks: Η αντίδραση της Υβόννης Ντόστα όταν η Αραβανή λέει το όνομα της Τούνη για τον τελικό