AP Images
AP Images
ΣΤΑ 49 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

Aποκάλυψη: Να τι κάνει η 49χρονη Γκουέν Στεφάνι για να δείχνει μόνο 29


Πριν από ένα μήνα, η Gwen Stefani έκλεισε τα 49 της χρόνια.

Μοιάζει να τα έχει ζήσει όλα με πάθος. Αυτό, ίσως, να είναι και το κρυφό της «όπλο» απέναντι στο χρόνο. Αν δεν μπεις σε διαδικασία να κάνεις google search για την ηλικία της, μόνο αν ξέρεις τα χρόνια καριέρας της θα μπορέσεις να την προσδιορίσεις εύστοχα.

Αν δεις απλά μια φωτογραφία της, θα παρασυρθείς από την λάμψη της και θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι βρίσκεται λίγο πριν τα 50.

Η Gwen Stefani δεν κάνει κάτι εξωπραγματικό για να διατηρεί την φρεσκάδα της. Απλά ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει και τι της ταιριάζει. 

1) Η σωστή προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική για εκείνη: Μετά τα 20, άρχισε να αποφεύγει τον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες του. Ένας παράγοντας που σε μεγάλο βαθμό συνέβαλε στη λαμπερή επιδερμίδα της.

2) Δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά της: «Προσέχω τα μαλλιά μου περισσότερο από όσο προσέχω το πρόσωπό μου» έχει πει σε συνέντευξή της στη Vogue.

3) Fit στο σώμα, «fit» και στο πνεύμα: Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή για να κρατήσει το σώμα σε καλή κατάσταση. Καθένας οφείλει να «γυμνάζει» και το πνεύμα του, να το κρατά διαυγές. Η εσωτερική ηρεμία είναι πηγή καλής υγείας.

AP Images
AP Images

4) «Το δέρμα πρέπει να αναπνέει»: Η «τέχνη» της λάμψης. Η Gwen Stefani σε κάθε της εμφάνιση ακτινοβολεί. Αυτό είναι κάτι που πηγάζει από την συμπεριφορά της προς το πρόσωπό της, το τρόπο που το περιποιείται. Το δέρμα οφείλει να αναπνέει, να κάνει διαλείμματα από το make up. Λίγο πριν κοιμηθεί, προσέχει να μην έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

5) Το έντονο κραγιόν απογειώνει πάντα το look της: Tης αρέσει να πειραματίζεται και να δίνει έμφαση στα χείλη της. Οι έντονες αποχρώσεις πάντα την κερδίζουν.

6) Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της -Την ανανεώνει: Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, είναι ένα από τα μυστικά που προστατεύουν τη νεανικότητά της.

7) Της αρέσει να δοκιμάζει νέα προϊόντα στο μακιγιάζ και να πειραματίζεται με νέες τεχνικές: Στη Vogue έχει δηλώσει ότι αγαπά το make up από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και της αρέσει να πειραματίζεται.

AP Images
AP Images