Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Έγινε ξανθιά για το ρόλο της


Aν κάτι διακρίνει έντονα την πολυετή πορεία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου στην υποκριτική είναι η συνοχή και η συνέχεια στις επαγγελματικές επιλογές και την εικόνα της.

Oλα αυτά τα χρόνια, σταθερά, κλέβει την παράσταση στις συνεργασίες της σε θέατρο και τηλεόραση. Η αμεσότητα του λόγου της, η πληθωρικότητά της, η οικεία φυσιογνωμία της την καθιστούν μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού.

Ενα ακόμη στοιχείο που δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες είναι το στιλ στα μαλλιά της. Τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της όσο και στις εμφανίσεις της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και στη σκηνή, η ίδια δεν είχε ποτέ έντονες αποκλίσεις στο χρώμα και στο μήκος των μαλλιών της.

Φαίνεται ότι μόνο για να έναν τηλεοπτικό ή θεατρικό ρόλο, θα τολμούσε κάτι εντελώς διαφορετικό. Εστω και για λίγο. Εστω και με την βοήθεια μιας περούκας. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τις ανάγκες της σειράς «Το σόι σου», έγινε ξανθιά -άλλα μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σαφώς και η αλλαγή είναι στιγμιαία αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον καθώς αναμφίβολα δεν έχουμε ξαναδεί την ηθοποιό με το εν λόγω χρώμα στα μαλλιά της.

Την αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Λάμπρη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η φωτογραφία των δύο ηθοποιών είναι από τα παρασκήνια της σειράς που προβάλλεται για άλλη μια σεζόν στον Alpha.

«Βackstage με την αγαπημένη κυρία Αλεξάνδρα» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και τα ξανθά μαλλιά -έστω και για λίγο- έκαναν την Μίρκα Παπακωνσταντίνου αγνώριστη!

 

aggelikilampri_official/ Ιnstagram
aggelikilampri_official/ Ιnstagram

Δείτε την δημοσίευση της Αγγελικής Λάμπρη