Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
04|11|2018 10:11
SHARE
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ, ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο της -Τα παπούτσια έκαναν τη διαφορά


Ο γάμος της στις αρχές Οκτωβρίου ήταν ένα από τα γεγονότα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τα media και την lifestyle επικαιρότητα.

Η 28χρονη πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον σύντροφό της Τζακ Μπρούκσμπανκ, στο Oυίνσδορ και ο γάμος της τελέστηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων.

Λίγους μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την βάπτιση του μικρού πρίγκιπα, Λούις, άλλο ένα ευχάριστο γεγονός για την βασιλική οικογένεια έκανε τον γύρο του κόσμου.

Πριν από λίγες ημέρες, η πριγκίπισσα Ευγενία -μετά από ένα σύντομο γαμήλιο ταξίδι με τον σύζυγό της-  έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με την αδελφή της Βεατρίκη σε εστιατόριο στο Λονδίνο.

Το πλατύ και λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της είναι η πιο τρανή απόδειξη της χαράς που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην ενδυματολογική της επιλογή. Η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε για την έξοδό της total black look -ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από δαντέλα και το συνδύασε με μαύρο παλτό στο ίδιο μήκος. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια; Τα παπούτσια της. Η πριγκίπισσα Ευγενία έδειξε ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και επέλεξε βελούδινα ankle boots σε μπλε χρώμα.

Η αδελφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Gucci και μια εντυπωσιακή ζώνη. Ακόμα πιο ιδιαίτερο, το αξεσουάρ στα μαλλιά της: ένα headband από λουλούδια.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image