Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ/ Φωτογραφία: AP
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ/ Φωτογραφία: AP
04|11|2018 12:46
SHARE
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

H αδημοσίευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν από το ταξίδι τους -Την αποκάλυψε χρήστης του Twitter


Η κάθε τους δημόσια εμφάνιση καταγράφεται καρέ-καρέ.

Το ντύσιμο τους, οι εκφράσεις τους, η γλώσσα του σώματός τους μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους μέχρι σήμερα -που είναι παντρεμένοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί- δεν σταματούν να απασχολούν τα μίντια.

Το επίσημο διεθνές τουρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το γάμο, διήρκησε περίπου δύο εβδομάδες και περιελάμβανε επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα τα ζευγάρι είδε και έζησε στο ταξίδι του: τους ανθρώπους που συνάντησε, το φυσικό κάλλος της κάθε περιοχής που επισκέφθηκε, τις διαφορετικές ενδυματολογικές επιλογές του.

Οι επίσημες φωτογραφίες του βρίσκονταν σε όλα τα μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία του κόσμου και κατέκλυσαν τα έντυπα και διαδικτυακά μέσα.

Μετά το τέλος του ταξιδιού του ζευγαριού, μια φωτογραφία που δεν είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του Τwitter. Μια φωτογραφία που δείχνει το ζευγάρι, αληθινά χαρούμενο, να ποζάρει με δύο ξεχωριστά πρόσωπα.

H «backstage» φωτογραφία αναρτήθηκε από τον χρήστη Omid Scobie, ο οποίος σημείωσε ότι βλέπουμε το ζευγάρι μαζί με τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στα νησιά Τόνγκα.

Αυτή η φωτογραφία κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του διαδικτύου ικανοποιώντας τους θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους που δεν θέλουν να χάνουν στιγμή από την ζωή του.

Φωτογραφία: Omid Scobie/ Twitter
Φωτογραφία: Omid Scobie/ Twitter

Δείτε την δημοσίευση στο Twitter: