AP/Danny Moloshok
AP/Danny Moloshok
JULIA ROBERTS

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει τι συνέβη στην επίμαχη φωτογραφία της μασχάλης της το 1999 -Τι κρύβεται από πίσω


Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπημένες μας ηθοποιούς.

Μας έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες σε κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους ενώ είναι μια ηθοποιός που ξεχώρισε στα 90s.

Μια στιγμή της που έμεινε στην ιστορία ήταν το 1999 στην πρεμιέρα της κλασσικής πλέον ρομαντικής κομεντί «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

Τότε, η Ρόμπερς είχε σηκώσει το χέρι της να χαιρετήσει τον κόσμο και είχε φανεί η αξύριστη μασχάλη της κάτω από το κόκκινο φόρεμά της.

Τότε, μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ήθελε να κάνει κάποια φεμινιστική δήλωση.

Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους σχεδόν 20 χρόνια μετά.

Μιλώντας στο Busy Tonight της Μπίζι Φίλιπς, η 51χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να κάνει κάποιο πολιτικό statement για τον φεμινισμό και ότι κάτι πιο... απλό κρυβόταν από πίσω.

Getty Images
Getty Images

Ήταν ένας λανθασμένος υπολογισμός όσον αφορά στα ρούχα και στο ντύσιμό της. 

«Δεν υπολόγισα σωστά το μήκος του μανικιού μου και τον χαιρετισμό και πώς θα συνδυάζονταν αυτά τα δύο και αποκάλυψε προσωπικά πράγματα για μένα», δήλωσε στο βραδινό σόου.

Ουσιαστικά ήταν ένα statement για την ίδια, για τον εαυτό της, όπως είπε, χωρίς να το θέλει όμως.

Μάλιστα, είπε ότι αυτή η εικόνα είναι πολύ ζωντανή στο μυαλό της και της έχει μείνει, όπως έμεινε και αποτυπωμένη στα media.

Από τότε, πολλές γυναίκες αποφάσισαν να αποκαλύψουν την τριχοφυΐα τους και να μιλήσουν για τα πρότυπα ομορφιάς, όπως η Μαντόνα, η Ντρου Μπάριμορ, η Μισέλ Ροντρίγκεζ, η Lady Gaga και πολλές άλλες.