instagram @ilianapapageorgiou
instagram @ilianapapageorgiou
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε -Τόλμησε την πιο δυνατή τάση της σεζόν


Το διάσημο μοντέλο που γνωρίσαμε και μέσα από το GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μόλις κούρεψε τα μαλλιά της και μοιράστηκε αυτή την αλλαγή μαζί μας, στα social media.

Η Ηλιάνα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αμερική και εκεί φυσικά συναντήθηκε με το στενό της φίλο και hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο.

Τοσο στο δικό της instagram account, όσο και στου Δημήτρη Γιαννέτου έχουμε απολαύσει κάποιες από τις στιγμές που περνάνε μαζί στην πόλη που δεν κοιμάται.

Η ίδια λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της, την αλλαγή ωστόσο στα μαλλιά της ωστόσο έκανε ο Panos Papandrianos, ένας επίσης hairstylist με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της στο ύψος των ώμων, ενώ παρέμεινε πιστή στη δυνατή τάση της σεζόν, τα layers.

Όπως βλέπουμε και στο fast forward instagram video που δημοσίευσε, ο hairstylist ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη φράντζα της, την οποία μετέτρεψε σε curtain bangs.

Τις γνωστές, ασύμμετρες αφέλειες που έχουμε συναντήσει κατά καιρούς σε διάσημα icons όπως είναι η Brigitte Bardot αλλά και η Alexa Chung. Μία πινελιά που δίνει sexy διάθεση στο hairstyle.

Αλήθεια εσάς πώς σας φαίνεται το νέο κούρεμα της Ηλιάνας;