Η νεράιδα και το παλικάρι, Φίνος Φιλμ
Η νεράιδα και το παλικάρι, Φίνος Φιλμ
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

«Η νεράιδα και το παλικάρι» -Το πριν με Αλίκη Βουγιουκλάκη και το μετά με την Μαρία Κορινθίου


Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης πρόκειται να μεταφέρει στο θέατρο την κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ, «Η νεράιδα και το παλικάρι» του 1969, όπου πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η ιστορία τοποθετείται στην Κρήτη με μια ιστορία βεντέτας αλλά και έρωτα ανάμεσα στους «Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες».

Μάλιστα, κατά τα γυρίσματα της ταινίας, η Αλίκη ήταν έγκυος.

To «Κατερινιώ» θα υποδυθεί η Μαρία Κορινθίου και τον «Μανούσο» ο Παναγιώτης Πετράκης.

Μάλιστα η Μαρία Κορινθίου για τις ανάγκες του ρόλου αποχωρίστηκε το μελαχρινό look και απέκτησε κατάξανθα μαλλιά. (Κάποιοι υποστηρίζουν ότι της πάει, ενώ άλλοι της προτείνουν να επιστρέψει στο προηγούμενο look της).  

Την πρώτη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram ο Παναγιώτης Πετράκης από τα Χανιά, όπου ποζάρει με την Μαρία Κορινθίου. Ολοι οι συντελεστές της παράστασης βρέθηκαν στα Χανιά για τα γυρίσματα του trailer.

Δείτε εδώ:

 

2018: H «νεράιδα» Μαρία Κορινθίου γέρνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της με τρυφερότητα. Δείχνει μια γυναίκα ερωτευμένη που αναζητά την αγκαλιά του παλικαριού της. 

1969: H Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον αέρα μιας γνήσιας σταρ κοιτάει με αυτοπεποίθηση τον φακό, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ενώ τον κρατάει από τον λαιμό, δείχνει μια γυναίκα δυναμική και ευτυχισμένη. 

 

«Πρόκειται για μια ταινία που έχω αγαπήσει πολύ. Είναι νομίζω η μεταφορά του Ρωμαίος και Ιουλιέτα στα ελληνικά δεδομένα. Με τη Μαρία (Κορινθίου) έχουμε τρελή χημεία. Θέλω κάθε μου δουλειά να την προσεγγίζω με αγάπη, αλλιώς καλύτερα να την τη κάνω καθόλου. Εννοείται πως τρέφω μεγάλο θαυμασμό και έχω δέος σε αυτούς τους μύθους. Θα είναι πολύ ωραία να δούμε τη δική μας εκδοχή. Το ξέρω ότι θα με συγκρίνουν με τον Παπαμιχαήλ. Αλλά δεν θα το λάβω υπόψη» σημείωσε ο Παναγιώτης Πετράκης στην εκπομπή Happy Day. 

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη, πάντα δίπλα και απέναντι, δυο γυναίκες διαφορετικές -Ποια ήταν η σχέση τους

Η νεράιδα και το παλικάρι: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους Βουγιουκλάκη -Παπαμιχαήλ στην θεατρική μεταφορά της ταινίας