Ο Μπραντ Πιτ στην Κίνα, Φωτογραφία: Getty Images/Ideal images
Ο Μπραντ Πιτ στην Κίνα, Φωτογραφία: Getty Images/Ideal images
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Κορίτσια, ο Μπραντ Πιτ που όλες αγαπήσαμε επέστρεψε -Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί


O Μπραντ Πιτ ταξίδεψε μέχρι την Κίνα για να δώσει το παρών στο λαμπερό event της εταιρίας Breitling καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της. 

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας σμόκιν και θύμιζε τον παλιό καλό Μπραντ Πιτ που όλες οι γυναίκες αγαπήσαμε. 

Αυτό το διάστημα ο Μπραντ Πιτ είναι στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το «Once Upon a Time in Hollywood».

Ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μπραντ Πιτι το 2009 για την ταινία «Inglourious Basterds» και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Django Unchained». Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν μαζί σε κινηματογραφική ταινία.  

Ο Μπραντ Πιτ έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν με την Αντζελίνα Τζολί και στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν για την μεγάλη επιστροφή του Μπραντ Πιτ. 

Ο  54χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί μαζί με την Σαρλίζ Θερόν και τον Ανταμ Ντράιβερ στη νέα διαφημιστική καμπάνια της ελβετικής εταιρίας Breitling. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Δείτε εδώ τα βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας: