queenrania.jo
queenrania.jo
QUEEN OF STYLE

Σε αυτή την εκπληκτική εμφάνιση η βασίλισσα Ράνια έκανε τον τέλειο χρωματικό συνδυασμό


Οι εμφανίσεις των γυναικών που πρεσβεύουν το κλασικό στιλ αποτελούν μια πηγή στιλιστικής έμπνευσης.

Οι τελευταίοι μήνες του 2018 φέρνουν στην πρώτη γραμμή ιδιαίτερες αποχρώσεις που δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Λίγο πριν χτυπήσει δυνατά η καρδιά του χειμώνα, ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με επιλογές που μας αλλάζουν την διάθεση και παραγκωνίζουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα της εποχής.

Τα έντονα χρώματα εγγυώνται εμφανίσεις που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες.

Μια τέτοια εμφάνιση έκανε και η «βασίλισσα του στιλ», -όπως πολλές φορές την έχουν αποκαλέσει-,  βασίλισσα Ράνια. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της έκανε έναν χρωματικό συνδυασμό που έδειξε για ακόμα μια φορά την ευελιξία της στο στιλ.

Η αγάπη της για το χρώμα είναι κινητήριος δύναμη για στιλάτα outfit που δείχνουν τον δρόμο της κομψότητας. Η βασίλισσα Ράνια συνδύασε ένα μωβ φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρεια στο πάνω μέρος, φιόγκο στο λαιμό, puff sleeves και σκίσιμο στο τελείωμα από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Materiel Tbilisi για το 2018 και το συνδύασε με Gianvito Rossi γόβες στο μπλε που αγαπούν οι royals.  To look της συμπλήρωσε μια τσάντα με την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta.

Αξίζει να σταθούμε και στο (ασύμμετρο) μήκος του φορέματός της που κατάφερε να δημιουργήσει ένα illusion επιπλέον ύψους: ένα στιλιστικό τρικ που έκανε την βασίλισσα Ράνια να δείχνει ψηλότερη.

Ο ονειρώδης χρωματικός συνδυασμός που επέλεξε η βασίλισσα Ράνια είναι μια τέλεια πρόταση για festive εμφανίσεις το διάστημα που έρχεται.

queenrania.jo
queenrania.jo

 

 

queenrania.jo
queenrania.jo