Η Φαίη Μαυραγάνη/ Φωτογραφία: fei_mauragani
Η Φαίη Μαυραγάνη/ Φωτογραφία: fei_mauragani
27|11|2018 11:37
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Flashback! Η Φαίη Μαυραγάνη με τον Νίκο Μάνεση, 14 χρόνια πριν -Φουλ ερωτευμένοι


Mια αναδρομή σε αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές έκανε η Φαίη Μαυραγάνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μια εκπομπή, μια τηλεοπτική συνεργασία, ένας γάμος, μια σχέση ζωής. Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε flashback και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την εκπομπή που έθεσε τις βάσεις για την ενημερωτική και ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το «Στούντιο με θέα», η εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Μάνεση άφησε το δικό της αποτύπωμα στην διαδρομή του ΑΝΤ1: η Φαίη Μαυραγάνη θυμάται την εγγραφή της χριστουγεννιάτικης εκπομπής, τον Δεκέμβριο του 2004.

Οκτώ μήνες πριν, είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της, Λυδία. Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη κατάφεραν να διατηρήσουν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πορεία τους στη ζωή και τον χώρο της δημοσιογραφίας έχει τις ισορροπίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.

Η δημοσιογράφος γράφει:

Μνήμες, όμορφες μνήμες, μακρινές και κοντινές. 21/12/04. Εγγραφή χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Στούντιο με θέα» στον Ant1. 8 μήνες πριν είχα γεννήσει τη Λυδία και λίγες μέρες μετά φύγαμε οικογενειακώς για Βουδαπέστη όπου κάναμε γυρίσματα με το μωρό από κοντά, για την Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή! Μόλις μου έστειλε τις φωτογραφίες και τον ευχαριστώ πολύ, ο επί χρόνια φωτογράφος του Ant1, Σεραφείμ Τραχάνης.

(Πατήστε τα βελάκι δεξιά για να δείτε τις φωτογραφίες)