Φωτογραφία: @Τo.Retire. Mega.TV/ Facebook
Φωτογραφία: @Τo.Retire. Mega.TV/ Facebook
VINTAGE!

Reunion για τους πρωταγωνιστές του «Ρετιρέ» -Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά τη σειρά


Το «Ρετιρέ» δεν έχει τέλος.

Οχι, μόνο μεταφορικά (επειδή, δηλαδή, προβαλλόταν επί χρόνια σε επανάληψη και τα κλικ στα βίντεο της σειράς στο YouTube συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αυξάνονται) -αλλά και κυριολεκτικά δεν έχει τέλος.

Τελευταίο επεισόδιο δεν γυρίστηκε ποτέ (σσ. ήταν κοινή απόφαση του δημιουργού και του καναλιού). 

Η πλοκή της σειράς έμεινε σε εκκρεμότητα: δεν μάθαμε ποτέ τι συνέβη τελικά στη ζωή της Κατερίνας Σοφιανού και του συζύγου της, στη ζωή της Ελένης και του Ιάσονα, της Χαρούλας και του Φοίβου, της Ειρήνης και του Άλκη.

(σσ. Αν είστε fan της σειράς και κάποια στιγμή αναρωτηθήκατε ποια είναι η τελευταία σκηνή της, ακολουθεί στο βίντεο)

Η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη προβλήθηκε την περίοδο 1990-1992 και μετά το τέλος της δεν είδαμε ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της. Κάποιοι έχτισαν την καριέρα τους από την αρχή, άλλοι αποσύρθηκαν από την υποκριτική και κάποιοι άλλοι δεν είναι πλέον στη ζωή.

Το 2015 έγινε πρόταση στους πρωταγωνιστές της σειράς να ποζάρουν ξανά μαζί για λογαριασμό του DownTown. Κάποιοι την αποδέχτηκαν, κάποιοι άλλοι όχι.

Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήρθε στη δημοσιότητα 3 χρόνια μετά. Το περιοδικό DownTown αποκαλύπτει μια φωτογραφία που δεν είδαμε ποτέ για συγκεκριμένους λόγους.

Σε αυτή ποζάρουν αρκετοί από τους βασικούς ήρωες -οι «ηχηρές» απουσίες είναι επίσης αρκετές.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεκέμβριος 2015. Άγνωστο παραμένει γιατί το reunion του Ρετιρέ έμεινε στο συρτάρι. Λίγο το γεγονός ότι απουσίαζε η Κατερίνα Γιουλάκη, λίγο το location που δεν θύμιζε σε τίποτα 90s, η φωτογράφιση θεωρήθηκε μη αντιπροσωπευτική του vintage κλίματος που θέλαμε να αποδοθεί».

Για την ιστορία στην φωτογραφία πόζαραν οι: Παύλος Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κλαίρη Κατσαντώνη, Νεφέλη Ορφανού, Τάσος Κωστής, Τζόυς Ευείδη και Μάκης Δελαπόρτας,