NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Η ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ GNTM... ΑΛΛΙΩΣ

H Έλενα Χριστοπούλου από το παρελθόν -Το διαφορετικό στιλ σχεδόν μια δεκαετία πριν


Το 2018 έδωσε στην Έλενα Χριστοπούλου μια σημαντική ευκαιρία.

 Mέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, σε ρόλο «μέντορα», γνωρίσαμε πτυχές της δυναμικής της προσωπικότητας.

Η Ελενα Χριστοπούλου μετρά αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο της μόδας: τα βήματά της προς την αναγνώριση ήταν αργά και σταθερά. Και κυρίως αθόρυβα.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές δίνουν fashion food for thought σε αρκετές γυναίκες: ο λογαριασμός της στο Instagram είναι μια πηγή στιλιστικών ιδεών. Εχουν άποψη και χρώμα. Με αυτά τα δύο στοιχεία βλέπει η ίδια και την ζωή.

Αν το στιλ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, η ίδια φροντίζει συνεχώς να τον εξελίσσει. Έτσι, μέσα στα χρόνια, η εξωτερική της εικόνα δεν έμεινε στάσιμη. Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες φωτογραφίες της από το παρελθόν είναι διαθέσιμες.

Πώς ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, σχεδόν μια δεκαετία πριν; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα καρέ που η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook -τραβηγμένο το 2010.

Σε αυτή την φωτογραφία την βλέπουμε πολύ διαφορετική: το στιλ στα μαλλιά της έχει έναν άλλο χαρακτήρα. Η πόζα της, όμως, είναι αντιπροσωπευτική της γοητείας της.

H φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους που γνώρισαν μια ακόμα πλευρά της ζωής της.

Γιατί οι φωτογραφίες, δεν είναι τίποτε άλλο από στιγμές της ζωής μας: που όλες είναι σημαντικές γιατί μας καθόρισαν.

 Elena Christopoulou/ Facebook
Elena Christopoulou/ Facebook