Χάρης Τζωρτζάκης, Έφη Κόντα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Χάρης Τζωρτζάκης, Έφη Κόντα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Χάρης Τζωρτζάκης-Έφη Κόντα: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο που συγκίνησε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο


«Πλέουμε σε ωκεανούς ευτυχίας»: Ισως να μην υπάρχει άλλη φράση που να μπορεί να αποτυπώσει τόσο εύστοχα και ολοκληρωτικά την ευτυχία που βιώνει κάποιος.

Αυτή τη φράση χρησιμοποίησε ο ηθοποιός Xάρης Τζωρτζάκης για να μοιραστεί δημόσια την απέραντη χαρά που μοιράζεται με την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Έφη Κόντα.

Μετά από κάθε μεγάλη καταιγίδα, βγαίνει ουράνιο τόξο: οι δύο ηθοποιοί άντεξαν πολλή βροχή μέχρι να μπορέσουν να απολαύσουν το ουράνιο τόξο που έφερε στη ζωή τους, το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι.

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Χάρης Τζωρτζάκης και η Έφη Κόντα βίωσαν την οδυνυρή εμπειρία της απώλειας ενός παιδιού. Η ηθοποιός έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ξεκίνησε ένας Γολγοθάς γραφειοκρατίας.

Ένα χρόνο μετά, το τραύμα άρχισε να επουλώνει η είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους.

Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού εξελίχθηκε ομαλά, όλα πήγαν κατ’ευχήν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους την υγιέστατη κόρη τους.

Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Χάρη Τζωρτζάκη του Facebook αποτυπώνει μια συγκινητική στιγμή: η ηθοποιός κρατά τη νεογέννητη κόρη της λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης γράφει:

«Κόσμε γεννήθηκε η κόρη μου! Τεράστια ευγνωμοσύνη στη γιατρό μας κ. Καργάκου, στη μαία μας τη Φωτεινή κι ένα μεγάλο εύγε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του δημόσιου νοσοκομείου «Έλενα». Πλέουμε σε ωκεανούς ευτυχίας».

Χάρης Τζωρτζάκης/ Facebook
Χάρης Τζωρτζάκης/ Facebook