v.christopher/ Instagram
v.christopher/ Instagram
ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο ταλαντούχος γιος του Χρήστου Δάντη ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη


Καλλιτέχνης από κούνια!

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης ήταν μόλις τριών ετών όταν τραγούδησε για πρώτη φορά. Στα 18 του χρόνια, δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του.

Γιος τραγουδιστών -του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη- σχεδόν αυτονόητα ασχολήθηκε από νωρίς με τον χώρο της μουσικής.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Χριστόφορος συμμετέχει στην σειρά «Tατουάζ» και η άνετη συμπεριφορά του μπροστά στον φακό δεν μαρτυρά το γεγονός ότι δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του στην υποκριτική.

Mια πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου ήταν αρκετή για να ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή του.

Σε παλαιότερη σύνεντευξή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, Happy Day, o Χριστόφορος είχε δηλώσει:

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν 3 ετών. Πιθανότατα θα ήταν κάτι από Beattles γιατί έτσι με νανούριζαν. Ο πατέρας μου τα έβαζε αυτά τα κομμάτια από πολύ μικρή ηλικία, με έβαλε καλό δρόμο..(...) Το όνομα δεν το κράτησα γιατί θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ κι άλλο είναι ο πατέρας μου. Ηθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα, να κάνω το δικό μου έργο. Αν είχα κρατήσει αυτό το επίθετο, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως «γιο του Χρήστου Δάντη».

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης φωτογραφήθηκε από τον φακό της Ρούλας Ρέβη για το περιοδικό DownTown της Κύπρου και το αισθητικό αποτέλεσμα αποθεώθηκε τόσο από τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογράφου, όσο κι από τους φαν του Χριστόφορου.

roula.revi/ Instagram
roula.revi/ Instagram

Οι φωτογραφίες του Χριστόφορου στο Instagram «βομβαρδίζονται» από τα like και σχόλια των χιλιάδων followers του: