Ap
Ap
08|12|2018 10:33
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΣΑ ΣΟΦΙΑ

Η Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας μοιάζει με μοντέλο στο νέο βασιλικό πορτραίτο -Ζηλέψαμε τα μαλλιά της


H πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές.

Και μπορεί η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας να κρατάει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ, ωστόσο σε κάθε δημόσια εμφάνιση η παρουσία της μαγνητίζει.

Μας αρέσει να χαζεύουμε τα look των royals και να παρατηρούμε ότι όλες οι κυρίες του παλατιού έχουν κάτι κοινό: υπέροχα μαλλιά.

Από την Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ από το Βρετανικό Παλάτι, στο βασίλειο της Σουηδίας και την μελαχρινή Σοφία, αναρωτιόμαστε αν τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά είναι προϋπόθεση για να γίνει κάποια μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτή τη φορά για να γιορτάσει τα 34α γενέθλια της πριγκίπισσας, το Σουηδικό βασίλειο μοιράστηκε ένα πορτραίτο της στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που τράβηξε η φωτογράφος Erika Gerdemark, η Σοφία απεικονίζεται μόνη της, απλή και χαμογελαστή, να φορά ένα απλό τοπ σε εκρού απόχρωση και μαύρο παντελόνι.

 

 

Στη μίνιμαλ, αλλά αριστοκρατική εικόνα της, την παράσταση κλέβουν τα μακριά, μαύρα μαλλιά της.

Αν και μητέρα δύο παιδιών πάντα δείχνει λαμπερή, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ. Το πορτραίτο της κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σχολιάζουν πως θυμίζει διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.

Οπως και να έχει η ομορφιά της καθηλώνει και εμείς ζηλέψαμε τα μαλλιά της.