H Kέιτ και η Πίπα Μίντλετον, Ioύλιος 2012/ Φωτογραφία: AP Images
H Kέιτ και η Πίπα Μίντλετον, Ioύλιος 2012/ Φωτογραφία: AP Images
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Σε αυτό το διαμέρισμα ζούσαν η Kate και η Pippa Μiddleton πριν το γάμο τους -Οι εσωτερικοί χώροι του


Το σπίτι είναι ο καθρέπτης της στάσης ζωής μας, της προσωπικότητας και των συνηθειών μας. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τρόπου που βλέπουμε τα πράγματα και των επιλογών μας.

Δύο γυναίκες, η Kate και η Pippa Middleton είδαν την ζωή τους να αλλάζει στον υπερθετικό βαθμό τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφήνοντας πίσω της κάθε παλιά νόρμα της ζωής της. Λίγα χρόνια μετά, παντρεύτηκε και η αδελφή της. Όμως, πού ζούσαν οι δύο γυναίκες πριν συμβούν όλες οι τεράστιες αλλαγές στη ζωή τους;

Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από το τριώροφο διαμέρισμά τους που έχει τεθεί προς πώληση για 2,17 εκατομμύρια ευρώ.

Bρίσκεται στο Chelsea και περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρία, δύο μπάνια κι ένα μεγάλο καθιστικό.

Σύμφωνα με το Sunday Times, το διαμέρισμα αγοράστηκε από τους γονείς των δύο γυναικών (Michael και Carole Middleton) το 2002 για 869.000 ευρώ.

Δείτε τους εσωτερικούς χώρους του: 

Η τραπεζαρία: Η διακόσμηση της ευρύχωρης τραπεζαρίας δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί μοντέρνα, καθώς βλέπουμε αρκετές vintage νότες. Ενας μεγάλος καθρέπτης βρίσκεται σε περίοπτη θέση και τα χρώματα στο χώρο είναι αρκετά ζεστά. 

Knight Frank
Knight Frank

Το σαλόνι: Το σαλόνι βρίσκεται σε διακοσμητική «συμφωνία» με την τραπεζαρία. Ενας κατακόκκινος κι ένας μπεζ καναπές, τζάκι κι ένα cosy χαλί συνθέτουν το deco σκηνικό του φιλόξενου καθιστικού. 

Knight Frank
Knight Frank

Το μπάνιο: To σπίτι διαθέτει δύο ευρύχωρα μπάνια.Τα πλακάκια έχουν απόχρωση στον τόνο του χρυσού. Απλότητα, καθαρότητα, μινιμαλισμός. 

Knight Frank
Knight Frank

Η κρεβατοκάμαρα: Το υπνοδωμάτιο χαρακτηρίζεται από ουδέτερους τόνους. Δύο μαξιλάρια με έμπνευση από το Λονδίνο, κοσμούν το κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει δύο κομοδίνα. Η παρουσία του λευκού είναι έντονη και σε αυτό το δωμάτιο. 

Knight Frank
Knight Frank

Η κουζίνα: Ντουλάπια σε γήινη απόχρωση και μαύρος νεροχύτης. Φαίνεται λειτουργική και αρκετά μοντέρνα ως προς την διακόσμησή της, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. 

Knight Frank
Knight Frank

Οι σκάλες: Κάθε χώρος του σπιτιού δείχνει ιδιαίτερα μελετημένος. Το λευκό είναι κι εδώ ένα χρώμα που έχει έντονη παρουσία. 

Knight Frank
Knight Frank