Η οικογενειακή φωτογραφία που συνόδευσε την royal ευχετήρια κάρτα
Η οικογενειακή φωτογραφία που συνόδευσε την royal ευχετήρια κάρτα
ROYAL CHRISTMAS

Η λεπτομέρεια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας που δεν πρόσεξε κανείς


Το 2018, η ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ήταν σχεδόν μόνιμο θέμα στη διεθνή lifestyle ατζέντα: κι όχι άδικα, μιας και τα μέλη της έζησαν ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές.

Ενας λαμπερός γάμος, μια γέννηση, μια βάπτιση, ένα νέο μέλος που έρχεται.

Τα διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία έδιναν αδιάλειπτα τροφή στα media και οι εμφανίσεις των μελών της οικογένειας (του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον -και των παιδιών τους- και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ) καταγράφονταν καρέ-καρέ.

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, στη δημοσιότητα ήρθαν οι ευχετήριες κάρτες της βασιλικής οικογένειας για τις γιορτές.

Τις συνοδεύουν ξεχωριστές φωτογραφίες που αντανακλούν κομμάτι της royal οικογενειακής ζωής.

Η φωτογραφία που είδαμε σε μια από τις χριστουγεννιάτικες κάρτες δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους σε μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο των μέσων και των social media και (υπερ)αναλύθηκε για το περιεχόμενό της. Μόνο που υπάρχει μια λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο royal οικογενειακό πορτρέτο: το ρούχο που φορά η μικρή Σάρλοτ -με την υπογραφή του ισπανικού brand Fina Ejerique- το έχουμε ξαναδεί: όχι μία αλλά δύο φορές.

Το cardigan είχε φορεθεί ξανά από την πριγκίπισσα Σάρλοτ σε τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο αδελφό της, πρίγκιπα Λούις, τον Απρίλιο του 2018. 

Η τρίτη «εμφάνιση» του cardigan είχε γίνει σε πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ στο οποίο πόζαρε με όλα τα παιδιά της οικογένειας, τον Απρίλιο του 2016, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Το cardigan είχε φορεθεί από τον πρίγκιπα Τζορτζ.