AP Images
AP Images
ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το πορτρέτο της βασίλισσας Ράνια με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους για τις γιορτές


Η περίοδος των γιορτών μηδενίζει τις αποστάσεις και ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Η οικογένεια μετρά ζεστές στιγμές και οι αναμνήσεις που μοιράζονται τα μέλη της κάνουν τους δεσμούς της πιο δυνατούς.

Είναι «παράδοση» οι βασιλικές οικογένειες να επιλέγουν ένα οικογενειακό πορτρέτο για να στείλουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο ενόψει γιορτών. Πριν από λίγες ημέρες, στη δημοσιότητα ήρθαν οι ευχετήριες κάρτες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, της Νορβηγίας αλλά και της Ισπανίας.

Tην Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας δημοσίευσε μέσω των λογαριασμών της στα social media ένα οικογενειακό πορτρέτο -μια σπάνια φωτογραφική στιγμή.

«Yποδεχόμαστε το νέο χρόνο με ευγνωμοσύνη και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο»: με αυτά τα λόγια η οικογένεια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Η βασίλισσα Ράνια, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β' και τα τέσσερα παιδιά τους
Η βασίλισσα Ράνια, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β' και τα τέσσερα παιδιά τους

Σπάνια βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Aμπντάλα Β’ και η βασίλισσα Ράνια ποζάρουν με τα τέσσερα παιδιά τους: τον 24χρονο διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Χουσεΐν, την 22χρονη πριγκίπισσα Ιμάν, την 18χρονη πριγκίπισσα Σάλμα και τον 13χρονο πρίγκιπα Χασέμ.

Είναι γεγονός ότι το 2018, η βασίλισσα σημείωσε κομψές εμφανίσεις στο fashion ενεργητικό της: κάθεμία από αυτές ήταν προσεγμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Το στιλ της έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση.

Στο οικογενειακό πορτρέτο ποζάρει με ένα γαλάζιο, stripped φόρεμα και την απαραίτητη δόση απλότητας που απαιτεί μια elegant εμφάνιση.