grmystylerocks/ Instagram
grmystylerocks/ Instagram
ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

My Style Rocks: Η λαμπερή εμφάνιση κριτών και παρουσιάστριας σε εορταστική φωτογράφιση


Αναμφισβήτητα, το 2018, σε τηλεοπτικό επίπεδο, ήταν η χρονιά των reality (μαγειρικής, επιβίωσης, μόδας): με αυτό τον τρόπο οι τηλεοπτικοί σταθμοί -στην πλειοψηφία τους- προσπάθησαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Και τα κατάφεραν: οι συμμετέχοντες σε κάθε πρόγραμμα τέτοιου είδους έγιναν γρήγορα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο ευρύτερο κοινό και μόνιμο trending topic στο Twitter.

Με μια πιο διεισδυτική ματιά, όμως, βλέπουμε ότι στον τηλεοπτικό απολογισμό αυτής της χρονιάς οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαγωνισμών -και πιο συγκεκριμένα των fashion διαγωνισμών- είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις κριτικές επιτροπές και καθορίζουν την πορεία των διαγωνιζόμενων!

To Μy Style Rocks μπορεί να μην ήταν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης στην έναρξη της φετινής σεζόν, όμως σταδιακά δείχνει ότι χτίζει το δικό του κοινό. Τι κι αν οι παίκτριες κάνουν τα πάντα για να γίνονται αντίκειμενο συζήτησης: αυτοί που κλέβουν την παράσταση είναι οι κριτές που έχουν δημιουργήσει μια αρκετά καλή χημεία μεταξύ τους και η δυνατή τους προσωπικότητα αρκεί για να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά για την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο: λίγο πριν το τέλος της φωτογραφήθηκαν για το εβδομαδιαίο περιοδικό Hello! μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

 

 

Με γιορτινή διάθεση, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, κριτές και παρουσιάστρια πόζαραν στον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη.

To styling επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το make up ο Δημήτρης Δημητρούλης και το hairstyling ο Bασίλης Στρατηγός.

To κόκκινο και το μαύρο είναι τα δύο χρώματα πρωταγωνιστές. Οι κυρίες της παρέας φορούν δημιουργίες αντιπροσωπευτικές του γιορτινού κλίματος και οι κύριοι τα tuxedos τους.