vickykaya_/Instagram
vickykaya_/Instagram
O ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Oταν η Ειρήνη Καζαριάν συμμετείχε σε επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου -Πριν το GNTM


To βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, η ζωή της 21χρονης Ειρήνης Καζαριάν από την Αρμενία, άλλαξε.

Φέροντας πλέον τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model», βάζει πλώρη για νέες συνεργασίες στο χώρο του μόντελινγκ, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Ηταν παιδικό της όνειρο η ενασχόλησή της με την μόδα: η συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόδα του Star Channel τής έδωσε την ευκαιρία να «οπλιστεί» με εμπειρίες.

Οι κριτές (Καγιά-Σκουλός-Μπράτης-Παπαγεωργίου), η «μέντορας» Έλενα Χριστοπούλου και η air director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, την καθοδήγησαν με τις συμβουλές τους σε νέα fashion μονοπάτια.

Μόνο που η Ειρήνη, πριν ακόμα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο catwalk.

Ενας καταξιωμένος σχεδιαστής, την βραδιά του τελικού, θυμήθηκε την συνεργασία του μαζί της: όταν ακόμα η Ειρήνη δεν μπορούσε να φανταστεί την συνέχεια της πορείας της.

Μιλάμε για τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο σχεδιαστής και η νικήτρια του Greece’s Next Top Μοdel είχαν συνεργαστεί για την επίδειξη που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018, στο Ηρώδειο, για την παρουσίαση της συλλογής του σχεδιαστή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019- με τον τίτλο «Narcissus».

Aνάμεσα στα 45 μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν και η Ειρήνη Καζαριάν.

Ο σχεδιαστής άνοιξε το αρχείο του και μοιράστηκε φωτογραφικά καρέ της Ειρήνης που δεν θυμόμασταν:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που η νικήτρια του διαγωνισμού GNTM αναδείχθηκε ένα κορίτσι που είχα ξεχωρίσει καιρό πριν και πίστεψα στις δυνατότητές της. Mπράβο Ειρήνη, συγχαρητήρια! Φωτογραφίες από το ιστορικό σόου μου «Narcissus» στο Ηρώδειο τον περασμένο Μάρτιο. Φωτογραφίες: Βαγγέλης Χάγιας» έγραψε ο ίδιος. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Ειρήνη στο 9:39 και 17:08