AP Images
AP Images
MEGHAN MARKLE

O γραφικός χαρακτήρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά της


Αναμφισβήτητα, το 2018 ήταν η χρονιά της.

Η Μέγκαν Μάρκλ έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα πρόσωπο με τεράστια επίδραση.

Ο σχέση της -και ο γάμος που ακολούθησε- άλλαξε για πάντα την ζωή της και κάθε της κίνηση και εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο των media. Ο φωτογραφικός φακός είναι ίσως ο πιο σταθερός της ακόλουθος.

Φαίνεται ότι έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά για την προσωπικότητα της δούκισσας του Σάσεξ -ακόμα κι αν πιστεύαμε ότι τα ξέραμε όλα.

Πριν την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, η επαγγελματική της ζωή πέρασε από πολλά στάδια και για να βγάλει τα προς το ζην δοκίμαζε τις δυνάμεις της σε διαφορετικά πεδία. Ένα από αυτά, ήταν και η καλλιγραφία. Ναι, η Μέγκαν ήταν freelancer καλλιγράφος.

Μια πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, μάς έδειξε ένα δείγμα των δεξιοτήτων της. H Mέγκαν κατά την επίσκεψή της στο Brinsworth House στο Twickenham (σσ. Η δράση του Brinsworth House αφορά την στήριξη σε ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος που πλέον δεν βρίσκονται στο προσκήνιο). Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γιορτινό ιδιόγραφο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύπτοντας το ταλέντο της στην καλλιγραφία.

«Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, Μέγκαν», έγραφε χαρακτηριστικά η χριστουγεννιάτικη κάρτα, ενώ η ίδια έγραψε λίγες γραμμές και στο βιβλίο επισκεπτών. 

Τα γράμματα της Μέγκαν δείχνουν ότι η τελειομανία είναι μια από τις πτυχές της πολυδιάστατης προσωπικότητάς της. 
 

 

Δείτε το ταλέντο της Μέγκαν... σε κοντινό: