Τόλης Βοσκόπουλος, Μαρία Βοσκοπούλου, Gazi Theater/ Noέμβριος 2018 -NDP Photo Agency
Τόλης Βοσκόπουλος, Μαρία Βοσκοπούλου, Gazi Theater/ Noέμβριος 2018 -NDP Photo Agency
ΣΤΟ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ

Συγκινητική στιγμή -Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδά για την κόρη του κι εκείνη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της


Oι θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου στο Gazi Theater για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» θα θυμούνται για καιρό την θεατρική βραδιά.

Ο λόγος είναι η συγκινητική αφιέρωση του -απόλυτου πρωταγωνιστή της παράστασης- Τόλη Βοσκόπουλου, στο πιο ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής του: την κόρη του, η Μαρία.

Η 17χρονη Μαρία έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει την παράσταση και κατά την διάρκειά της, ο ερμηνευτής τής αφιέρωσε ένα τραγούδι που προκάλεσε έντονη συγκινησιακή φόρτιση τόσο στην ίδια, όσο και στους παρευρισκόμενους.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης που κατέγραψε με το κινητό του την συγκινητική στιγμή.

Η Μαρία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ ο πατέρας της τραγουδά το «Λουλουδάκι μου», γραμμένο από την στιχουργό Σόφη Παππά.

 

«Σήμερα είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος: «Λουλουδάκι μου», που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία, γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δύο. Μοιράζομαι μαζί σας αυτή την ανθρώπινη, υπέροχη στιγμή, γεμάτη αγάπη, που είχαμε την τύχη να είμαστε παρόντες. Γιατί μόνο αυτή μετράει στη ζωή μας. Η αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του στο Instagram. 

Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Γκερέκου κρατά το πρόωρο μωρό της αγκαλιά -Η συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν