Πατέρας αεροσυνοδού κλείνει εισιτήρια σε 6 πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την κόρη του | 0 bovary.gr
Πατέρας αεροσυνοδού κλείνει εισιτήρια σε 6 πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την κόρη του | 0 bovary.gr
27|12|2018 12:55
SHARE
CHRISTMAS SPIRIT

Πατέρας αεροσυνοδού κλείνει εισιτήρια σε 6 πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την κόρη του


Λένε ότι τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι αγαπάνε, δίνουν, νοιάζονται, μοιράζονται λίγο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. 

Οι φίλοι δίνουν περισσότερα στους φίλους, οι δάσκαλοι στους μαθητές, οι γονείς στα παιδιά τους. Μάλιστα οι τελευταίοι μπορούν να θυσιάσουν ό,τι έχουν προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους (ό,τι ηλικία και να έχουν αυτά) τις γιορτινές ημέρες. 

Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή ενός πατέρα από το Οχάιο, ο οποίος ονομάζεται Hal Vaughan.
Ο ηλικιωμένος άνδρας, αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του και τίποτα δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτή του την απόφαση. Ούτε καν 30.000 πόδια ύψος και άπειρα χιλιόμετρα στον αέρα. 

Η Pierce, κόρη του Hal και αεροσυνοδός της Delta Airlines, είχε αρκετές πτήσεις τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων, όσο και Ανήμερα. Ο πατέρας της λοιπόν αγόρασε εισιτήριο για κάθε μία από τις πτήσεις της κόρης του, ώστε να περάσουν μαζί -στον ουρανό- τις γιορτινές ημέρες. 

Η ιστορία της Pierce και του μπαμπά της έγινε viral, όταν ένας επιβάτης, που καθόταν δίπλα στον Hal σε μία από τις πτήσεις, μοιράστηκε το μυστικό του απίθανου πατέρα στο Facebook.

«Είχα τη χαρά να κάθομαι δίπλα στον Hal στην πτήση που πήρα για να επιστρέψω σπίτι. Η κόρη του, Pierce, ήταν αεροσυνοδός και έπρεπε να δουλέψει για τα Χριστούγεννα», γράφει ο Mike Levy σε ανάρτησή του στο Facebook την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία του με τον Hal καθώς και μια φωτογραφία της Pierce με την στολή της.

 

 

«Ο Hal αποφάσισε να περάσει τις διακοπές μαζί της. Έτσι, θα πετάξει σε κάθε πτήση μαζί της σήμερα και αύριο σε όλη τη χώρα, για να περάσει χρόνο με την κόρη του τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας! Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!» πρόσθεσε ο Levy.

 Ο Hal αγόρασε εισιτήρια για συνολικά έξι πτήσεις.