Τάνια Τρύπη, Μαρίνα Μάρδα, Ταμίλα Κουλίεβα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Τάνια Τρύπη, Μαρίνα Μάρδα, Ταμίλα Κουλίεβα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|01|2019 15:23
SHARE
ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ

Μαρίνα Μάρδα: Η μεγαλύτερη κόρη της Τάνιας Τρύπη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση


Δεν θεωρεί τον εαυτό της «κλασική» μητέρα. Μάλλον ροκ. Σίγουρα όχι τόσο υπερπροστατευτική.

Η Τάνια Τρύπη έφερε στον κόσμο τις κόρες της όταν η ίδια ακόμα δεν είχε «ενηλικιωθεί» μέσα της. Ετσι, ήταν φυσικό επακόλουθο να μεγαλώνει παράλληλα με εκείνες. Η σχέση που έχει χτίσει μαζί τους είναι σχέση βαθιάς εμπιστοσύνης, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σ΄αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα «μου έτυχε ο τάδε ρόλος» και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό» έχει δηλώσει συνέντευξή της στο περιοδικό People. 

Η 25χρονη Μαρίνα και η 19χρονη, Τζένη, οι δύο κόρες της Τάνιας Τρύπη γνώρισαν από πολύ μικρές τον κόσμο της υποκριτικής και του θεάτρου: έτσι είναι δικαιολογημένη η δίψα τους να τον εξερευνήσουν περισσότερο. Η πρώτη, μετά τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, θέλησε να ασχοληθεί με την θεατρολογία, ενώ η δεύτερη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Σίγουρα, η Τζένη Καζάκου έχει απαθανατιστεί περισσότερες φορές από την αδελφή της σε δημόσιες εξόδους με την ηθοποιό: αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τάνια Τρύπη και την μεγαλύτερή της, κόρη, Μαρίνα, σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. (σσ. H Μαρίνα Μάρδα είναι κόρη της Τάνιας Τρύπη από τον γάμο της με τον επιχειρηματία και μάνατζερ, Αλέξη Μάρδα που έφυγε από την ζωή το 2017).

Η Μαρίνα Μάρδα και η Τάνια Τρύπη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Μαρίνα Μάρδα και η Τάνια Τρύπη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την φετινή θεατρική σεζόν, η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» που ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Μαζί της ένα all star cast: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάκης Παπαματθαίου, Λένα Δροσάκη, Άγγελος Μπούρας, Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Τάνια Τρύπη και Ταμίλα Κουλίεβα απαθανατίστηκαν μαζί στην βραδινή τους έξοδο. 

Tάνια Τρύπη, Ταμίλα Κουλίεβα/ Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Tάνια Τρύπη, Ταμίλα Κουλίεβα/ Φωτογραφίες: NDP Photo Agency