Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ. Φωτογραφία: ΑP
Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ. Φωτογραφία: ΑP
08|01|2019 18:01
SHARE
LIKE MOTHER

Κρις Τζένερ -Ολόιδια η Κιμ Καρντάσιαν με τα νέα της μαλλιά


Αν πιστεύετε ότι για την τόσο εκτεταμένη αναγνωρισιμότητα των Καρντάσιαν ευθύνεται η Κιμ, πέφτετε κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα έξω.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την αυτοκρατορία της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, δεν είναι άλλος από την μητέρα της Κιμ, της Κλόε, της Κένταλ, της Κάιλι, της Κόρτνεϊ και του μοναχογιού Ρομπ, την Κρις Τζένερ. Την έχουν αποκαλέσει μάνατζερ, επιχειρηματία, της έχουν κολλήσει την ταμπέλα ότι σε πουλάει και σε αγοράζει (όλους μας) χωρίς να το καταλάβεις.

Ο στύλος της της πιο διάσημης οικογένειας στον πλανήτη, κινεί τα νήματα χωρίς να εκτίθετε περισσότερο από όσο πρέπει. Δεν θα τη δείτε ποτέ απεριποίητη, αγέλαστη ή αργόσχολη. Πάντα βρίσκει να κάνει πράγματα και να ξοδεύει τους παχυλούς καταθετικούς της λογαριασμούς. Τι κάνει όμως μια γυναίκα με όλες αυτές τις κόρες που ακολουθούν την τεέυταία λέξη της μόδας;

Τις αντιγράφει. Η μητέρα των έξι παιδιών και γιαγιά των εννέα εγγονών μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με την πιο προσφατη εμφάνισή της και τα απίθανα (ομολογουμένως) μαλλιά της που είναι έργο του στιλίστα, Άντριου Φιτζσίμονς.

O Φιτζσίμονς, που είναι hairstylist όλης της οικογένειας, έκοψε εντυπωσιακές αφέλειες στην Κρις και τις χώρισε στη μέση.

Το λουκ της ολόιδιο με αυτό της Κιμ Καρντάσιαν. Σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να τις μπερδέψει. 

Ιδού η απόδειξη.