David Beckham/AP Images
David Beckham/AP Images
DAVID BECKHAM

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ποζάρει ακομπλεξάριστος στο εξώφυλλο του περιοδικού LOVE με πράσινη σκιά


Είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχολούν ιδιαίτερα την επικαιρότητα.

Ο λόγος για την Victoria και τον David Beckham, για τους οποίους διαβάζουμε συχνά πυκνά στα media ότι έρχεται το τέλος στη σχέση τους, κάτι που οι ίδιοι διαψεύδουν με τον τρόπο τους.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο είναι ο γοητευτικός πρώην ποδοσφαιριστής, David Beckham. Ο λόγος είναι το εξώφυλλο στο οποίο πρωταγωνιστεί με λευκό κοστούμι. Αυτό που κίνησε ωστόσο το ενδιαφέρον όλων και κυρίως των media δεν ήταν το outfit, αλλά το μακιγιάζ που επέλεξε για να ποζάρει στο cover του περιοδικού LOVE.

Οι περισσότεροι διάσημοι για να φωτογραφηθούν κάνουν βάση στο πρόσωπο και τονίζουν ελαφρώς, διακριτικά τα χαρακτηριστικά τους.

Ο David ωστόσο αυτό το basic makeup look το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω και τόλμησε να κάνει κανονικό μακιγιάζ ματιών με σκιά σε πράσινη απόχρωση.

LOVE cover/instagram @thelovemagazine
LOVE cover/instagram @thelovemagazine

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο David Beckham ήταν από τους πρώτους άνδρες που έκανε ανταύγειες στα μαλλιά του. Κάτι που εκείνη την εποχή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και για μία ακόμη φορά ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε μαγνητίσει την προσοχή όλων επάνω του.

Κάτι ανάλογο πάει να κάνει και τώρα αναφέρουν χαρακτηριστικά στα σχόλια που κάνουν οι followers που είδαν την ανάρτηση του περιοδικού LOVE, στα social media. «Πραγματικά που θα φτάσει για το marketing ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είναι ένα από αυτά που διαβάσαμε. Οι περισσότεροι ωστόσο τον συνεχάρησαν, καθώς με αυτή του την κίνηση ο διάσημος ποδοσφαιριστής δείχνει πόσο ακομπλεξάριστος είναι. 

 

Instagram post από το λογαριασμό του περιοδικού LOVE

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και με την πράσινη σκιά-η οποία μας άφησε και εμάς κάπως άφωνους-δε γίνεται να μην αναφέρουμε ότι ο David παραμένει γοητευτικός και sexy.

Και σίγουρα ο ίδιος, όπως και η σύζυγός του ξέρουν από σωστό marketing!