Οταν η Κοραλία Καράντη φωτογραφήθηκε για την BOVARY -Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
Οταν η Κοραλία Καράντη φωτογραφήθηκε για την BOVARY -Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ

Η Κοραλία Καράντη επέλεξε το κούρεμα που κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη


Τον Μάιο του 2018, σε συνέντευξή της στη BOVARY, η Κοραλία Καράντη είχε μιλήσει στη Μυρτώ Λοβέρδου για τη σχέση της με τον χρόνο.

«Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το γεγονός ότι μεγαλώνω. Είναι εφιαλτική όλη αυτή η τρέλα της εποχής με την ηλικία. Ελεος πια, με τις ψεύτικες μύτες, μάτια, φρύδια, μαλλιά. Δεν λέω βέβαια να αφήνεσαι. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, κι αν δεν μεγαλώνεις ωραία, ας το βοηθήσεις και λίγο, αλλά χωρίς πανικό. Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις -πλούτος, εμπειρίες. Γίνεσαι γίνεσαι πιο επιεικής, ανοίγει το μυαλό σου, αποκτάς γνώσεις...». (Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ)

Η Κοραλία Καράντη είναι μια γυναίκα που εδώ και δεκαετίες παραμένει πιστή στο προφίλ που έχει χτίσει: ανεπιτήδευτη κομψότητα και κλασικό στιλ είναι οι δύο κύριες συνισταμένες της στιλιστικής της προσωπικότητας. Η σχέση της με τον χρόνο; Ισορροπημένη. Το ίδιο και οι επιλογές στο look της.

Με μια φωτογραφία στο Instagram, o hair stylist, Πάνος Καλλίτσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια φωτογραφία που αποκαλύπτει την αλλαγή στο hairstyle της ηθοποιού. Η Κοραλία Καράντη επέλεξε ένα κούρεμα -με την υπογραφή του δημοφιλούς κομμωτή- -ιδιαιτέρως κολακευτικό για το πρόσωπό της.

To Lob (μακρύ καρέ) κούρεμά της είναι μια υπέροχη πρόταση για τις γυναίκες που θέλουν μεγαλώνοντας να χαρίσουν στο πρόσωπό τους, έξτρα πόντους νεανικότητας στο look τους.

Κοραλία Καράντη και Πάνος Καλλίτσης ποζάρουν μαζί στον φακό και η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, κατακλύστηκε από σχόλια. Ολα, αποθεωτικά για την γοητεία της ηθοποιού.

panoskallitsis/ Ιnstagram
panoskallitsis/ Ιnstagram

Δείτε την δημοσίευση του hair stylist: 

Νέο κούρεμα για τη νέα χρονιά, για μια υπέροχη κυρία: