H Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: Instagram/dutchesss
H Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: Instagram/dutchesss
INSTAGRAM MOMENTS

H selfie της Δούκισσας Νομικού στο Instagram -Xωρίς μακιγιάζ, φορώντας το μπουρνούζι της


Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram 10 στόχους που έχει βάλει για το 2019.

Η νέα χρονιά μας δίνει μια αφορμή για ενδοσκόπηση και η Δούκισσα Νομικού έχει θέσει τις προτεραιότητές της για το 2019. 

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιους από τους στόχους της για τη νέα χρονιά οι οποίοι σχετίζονται με την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον γιο της Σάββα και φυσικά την επαγγελματική της καριέρα.

Αυτή την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας το μπουρνούζι της. Η selfie της Δούκισσας Νομικού συνοδευόταν από ένα κείμενο που αφορούσε τον εαυτό της. 

Ο 6ος στόχος της για το 2019 είναι να αγαπάει και να φροντίζει τον εαυτό της.

«Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω. Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει.
Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της. 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: 2019 goals -Η Δούκισσα Νομικού με τον γιο της Σάββα στο Instagram είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα

H τρυφερή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram -Με τον σύζυγό της και τον γιο τους Σάββα