Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
15|01|2019 12:11
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Gingers Unite -Η γλυκιά στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι συναντά ένα κοριτσάκι με ολόιδια μαλλιά


Τις τελευταίες ώρες όλοι μιλούν για την δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι δυο τους βρεθήκαν στο Birkenhead της Αγγλίας και όπως πάντα η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε με την κομψότητα της, αυτή την φορά συνδυάζοντας δύο τολμηρές αποχρώσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους έκαναν μία στάση στην Hamilton Square, όπου και ο Πρίγκιπας είχε την δική του στιγμή που ξετρέλανε το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την The Daily Mail, ένα αξιολάτρευτο κορίτσι, που ονομάζεται Eliza Morris, κατάφερε και τράβηξε την προσοχή του πρίγκιπα Χάρι με το έξυπνο και γλυκό της μήνυμα πάνω σε μία μικρή πινακίδα.

Η πινακίδα της κοκκινομάλλας μικρούλας έγραφε «Gingers Unite - Σ 'αγαπώ Χάρι».

Δύο μέρες μετά την «Kiss an ginger day» αφιερωμένη στα άτομα με κόκκινα μαλλιά, η μικρούλα ξεχώρισε μέσα στο πλήθος που ήταν εκεί για να υποδεχτεί το βασιλικό ζεύγος και η εικόνα είναι πραγματικά υπεροχή.

Ο Χάρι απάντησε: «Το λατρεύω αυτό! Αγαπάς τα μαλλιά σου, η πινακίδα είναι εκπληκτική»!

Ο Χάρι είναι γνωστός για τις γλυκές στιγμές με τα παιδιά στις δημόσιες εμφανίσεις του, και εκείνα του δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία.

 

 

Ο Πρίγκιπας Χάρι θα υποδεχθεί σύντομα το δικό του μωρό που αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη, και παρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού είμαστε σίγουροι πως οι δυο τους θα είναι ένα αχτύπητο δίδυμο.

Getty/Ideal image
Getty/Ideal image
Getty/Ideal image
Getty/Ideal image