Η Τζίτζι Χαντίντ/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Η Τζίτζι Χαντίντ/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
VIRAL

Γιατί όλο το ίντερνετ μπερδεύτηκε με αυτή την φωτογραφία της Τζίτζι Χαντίντ -H οπτική ψευδαίσθηση που έγινε viral


Είναι γεγονός ότι οι fashion influencers ανά τον κόσμο δεν επαναπαύονται εύκολα: συνεχώς πειραματίζονται με το στιλ τους και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κερδίζουν το ενδιαφέρον των fashionista.

Έχουμε έχουμε δει τόσους πολλούς, διαφορετικούς -εκκεντρικούς ή μη- συνδυασμούς, που πλέον, δεν νιώθουμε εύκολα έκπληξη.

Υπάρχουν φορές που οι εμφανίσεις τους γίνονται αντικείμενο μαζικού σχολιασμού στο ίντερνετ για απρόσμενους λόγους. Όπως αυτή η εμφάνιση της Τζίτζι Χαντίντ.

Η οπτική ψευδαίσθηση που δημιούργησε το outfit της έγινε viral. Με την πρώτη ματιά πιστεύεις ότι το μοντέλο αρκέστηκε σε ένα cropped jacket (μόνο!) κι ένα αθλητικό παντελόνι για την εμφάνισή της κατά την διάρκεια φωτογράφισης στη Νέα Υόρκη (σσ. για τις fashion editors που ξέρουν καλά την cool φύση του στιλ της Τζίτζι Χαντίντ, δεν θα προκαλούσε εντύπωση αυτή η επιλογή οutfit) -μόνο που λείπει κάτι πολύ σημαντικό.

Άνετα θα μπορούσε ένα μόνο jacket (χωρίς τίποτε άλλο από μέσα) να φορεθεί από το μοντέλο μιας και στον στιλιστικό της κόσμο όλα επιτρέπονται.

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Όμως, όχι, εδώ μιλάμε για μια διαφορετική περίπτωση.

Η Τζίτζι -άθελά της- μας... «εξαπατά» με το nude κορμάκι που έχει επιλέξει μέσα από το jacket της κάνοντας το ίντερνετ να κοιτά και να ξανακοιτά το ενσταντανέ της και να αναρωτιέται πού είναι... ο αφαλός της.

Το φως και η στάση του σώματός της, σε συνδυασμό με το χρώμα του bodysuit της (σε απόχρωση στο χρώμα του δέρματος), έκαναν την φωτογραφία της viral!

Σε άλλες λήψεις, το μοντέλο ποζάροντας σε διαφορετική στάση, λύνει το μυστήριο...

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image