katherineschwarzenegger/ Ιnstagram
katherineschwarzenegger/ Ιnstagram
H AΦΙΕΡΩΣΗ

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ ποζάρει με κόσμημα της Μαριάννας Γουλανδρή -Η φωτογραφία στο Instagram


Ο κόσμος των κοσμημάτων συναρπάζει την Μαριάννα Γουλανδρή. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μάς δίνει να ευκαιρία να βλέπουμε τις δημιουργίες της και πώς η ίδια τις εντάσσει στις εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια κοσμημάτων μοιράστηκε μια διαφορετική φωτογραφία. Σε αυτή δεν ποζάρει η ίδια αλλά ένα πρόσωπο που επέλεξε να φορέσει κόσμημα με την υπογραφή της.

Μια νέα, δραστήρια και εντυπωσιακή γυναίκα, κόρη ενός δημοφιλούς προσώπου σε όλο τον κόσμο: μιλάμε για την Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ.

H 29χρονη συγγραφέας και δημοσιογράφος που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής της ζωής -καθώς αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί τον ηθοποιό Chris Pratt (σσ. στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Γλυκιά μου Κάθριν, είμαι ευτυχισμένος που είπες ναι! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σε παντρευτώ...») ποζάρει στον φακό φορώντας δαχτυλίδι δια χειρός της Μαριάννας Γουλανδρή.

Συγκεκριμένα, με το δαχτυλίδι με κωδική ονομασία «Μissy Ring» από την συλλογή της «Eyes on You».

Η Μαριάννα Γουλανδρή δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με πρόσωπα που έχουν εμπιστευτεί τις δημιουργίες της: αυτή τη φορά έγινε η εξαίρεση.

Η Κάθριν διανύει μια πολύ ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της και η σχεδιάστρια, με συμβολικό τρόπο, τής ευχήθηκε μέσω Instagram για το νέο της ξεκίνημα.

(Πατήστε το βελάκι δεξιά για να δείτε την φωτογραφία με το κόσμημα)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sweet love. Wouldn’t want to live this life with anyone but you ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) στις 14 Ιαν, 2019 στις 9:23 πμ PST