Ο Μπρους Γουίλις με την Εμα Χεμιγνκ, Φωτογραφία: ΑP images/Evan Agostini
Ο Μπρους Γουίλις με την Εμα Χεμιγνκ, Φωτογραφία: ΑP images/Evan Agostini
RED CARPET

Εμα Χέμινγκ: Η κούκλα σύζυγος του Μπρους Γουίλις -Θυμίζει λίγο την Ντέμι Μουρ


Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις υπήρξαν παντρεμένοι για 13 χρόνια και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες.

Μετά το χωρισμό τους και οι δύο γύρισαν σελίδα στη ζωή τους και παντρεύτηκαν ξανά.

Ο μεν Γουίλις τη Βρετανίδα ηθοποιό-μοντέλο Έμα Χέμινγκ, ενώ η Μουρ παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της ηθοποιό Άστον Κούτσερ.

O Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε το 2009 με την Εμα Χεμινγκ και απέκτησαν δύο κόρες, την 6χρονη Μάμπελ και την 4χρονη Εβελιν. 

«Μετά τον χωρισμό μου με την Ντέμι Μουρ πέρασα 10 χρόνια μόνος και κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια δυστυχισμένος. Στα σκοτάδια. Και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το να είμαι με κάποια ήταν η απάντηση. Μετά άρχισα να βγαίνω με την Έμα και η ζωή μου μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και πιο χαρούμενη» είχε αποκαλύψει πριν χρόνια σε συνέντευξή του. 

Ο Μπρους Γουίλις και η Εμα Χέμινγκ μόλις πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο πλαίσιο της πρεμιέρας «Glass», στην οποία ο 63χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί. 

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

ΑP Images
ΑP Images

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Εμα Χέμινγκ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις τρεις μεγαλύτερες κόρες του Μπρους Γουίλις καθώς και με την Ντέμι Μουρ. 

«Ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχα ποτέ βγει με άνδρα που είχε παιδιά και ήθελα να το χειριστώ με λεπτό τρόπο. Αλλά είναι πραγματική ευλογία που από την πρώτη κιόλας μέρα όλα ήταν πολύ άνετα και διασκεδαστικά» είχε αναφέρει το 40χρονο μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό W. 

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages