Η Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: dutchesss/instagram
Η Δούκισσα Νομικού, Φωτογραφία: dutchesss/instagram
2019 RESOLUTIONS

Η Δούκισσα Νομικού μωρό στην αγκαλιά των νεαρών γονιών της -«Πόσο τυχερή είμαι που σας έχω»


Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και έκανε μια δημόσια εξομολόγηση για τους γονείς της και τις σχέσεις τους. 

Το δημόσιο μήνυμα για τους γονείς της στο προφίλ της στο Instagram συγκινεί.

Tα λόγια της Δούκισσας Νομικού είναι τρυφερά, γεμάτα αγάπη για τη μητέρα και τον πατέρα της. 

H φωτογραφία της παρουσιάστριας είναι από τότε που ήταν μωρό, στην αγκαλιά της μητέρας της, Ούρσουλας.

H Δούκισσα Νομικού εδώ και μέρες αποκαλύπτει μέσω του προφίλ της τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές σκέψεις της για τη νέα χρονιά, οι οποίες σχετίζονται με την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον γιο της Σάββα και φυσικά την επαγγελματική της καριέρα.

Αυτή την φορά η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τους γονείς της και την μεγάλη αγάπη που τους έχει. 

Διαβάστε τι σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο όγδοος είναι ο εξής: #Νο8 ~ Να αναζητώ την αγκαλιά των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου  Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά…

Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε… Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά… Κι όμως, γι’αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν  είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για  πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου».

Δείτε εδώ την ανάρτησή της Δούκισσας Νομικού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι 10 στόχοι μου για το 2019 Ο όγδοος είναι ο εξής: #Νο8 ~ Να αναζητώ την αγκάλια των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά... Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε... Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά... Κι όμως, γι'αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν  είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για  πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 16 Ιαν, 2019 στις 10:28 πμ PST