Η Αν Χαθαγουεϊ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images/Jordan Strauss
Η Αν Χαθαγουεϊ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images/Jordan Strauss
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Είσαι αγχωμένη; Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τον δικό της πρωτότυπο τρόπο να αποβάλει το στρες


Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μια ηθοποιός του Χόλιγουντ, αλλά και μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. 

Βγάζει κάτι οικείο, έχει ένα γλυκό χαμόγελο και εκπέμπει μια όμορφη ευαισθησία.

«Τα μίντια με κυνηγούσαν για πολύ καιρό. Το γεγονός ότι ήμουν διάσημη με κατέστρεψε. Αυτή η κατάσταση μου προκαλούσε υπερβολικό άγχος, δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ» είχε δηλώσει το 2014 στο περιοδικό Elle της βρετανικής έκδοσης.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το άγχος και τους φόβους της. «Πολλές φορές καταλήγω να φοράω κάτι βαρετό και να βγαίνω έξω προσπαθώντας να εξαφανιστώ από το πλήθος» έχει πει στο παρελθόν. 

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μια γυναίκα, όπως όλες μας. Φοβάται, αγχώνεται και πολλές φορές προσπαθεί να διαχειριστεί το στρες της. Ευτυχώς για εκείνη, έχει βρει μια τεχνική που την βοηθά και διώχνει το άγχος της μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Town & Country και αποκάλυψε τον δικό της πρωτότυπο τρόπο για να καταπολεμά το άγχος και το στρες. 

Δείτε εδώ:

Αυτό που προτείνει η ηθοποιός είναι να πάρεις ένα κερί, ένα μολύβι και ένα χαρτί. Υπολόγισε ότι για 12 λεπτά θα καθίσεις να γράψεις σε ένα χαρτί ό,τι αρνητικό σκέφτεσαι και ό,τι σε αγχώνει. Με το που τελειώσεις, δεν θα το διαβάσεις αλλά θα πάρεις το κερί και θα το κάψεις. Ολοι οι φόβοι σου θα γίνουν έτσι καπνός!

Ολη αυτή η κακή ενέργεια, το άγχος, η οργή, θα γίνουν καπνός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δοκίμασέ το. Απλά θέλει προσοχή το κερί...Μην πάρουμε καμιά φωτιά....

Διαβάστε επίσης: Not! Το νέο hair look της Αν Χάθαγουει δεν της πάει καθόλου και μας λείπει ήδη το μελαχρινό

Η Αν Χάθαγουεϊ παίρνει κιλά για τις ανάγκες του νέου ρόλου της -H αφοπλιστική απάντηση στους επικριτές της

Χάιντι Κλουμ, Λούσι Λου και Αν Χάθαγουεϊ ψηφίστηκαν οι πιο κακοντυμένες παρουσίες των Χρυσών Σφαιρών