AP
AP
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Η Μέγκαν Μαρκλ έφτιαξε τοστ με αβοκάντο για τον make up artist της -Η φωτογραφία από το τσάι τους


Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι μία απλή Δούκισσα.

Ξεκίνησε από ηθοποιός και κατάφερε να γίνει η πιο αγαπητή γαλαζοαίματη, αυτή τη στιγμή.

Και μπορεί πλέον να απολαμβάνει μια «βασιλική» ζωή, δεν ξεχνά όμως και τις προηγούμενες συνήθειές της.

Ο make up artist που ήταν υπεύθυνος για το νυφικό της μακιγιάζ, Ντάνιελ Μάρτιν, τον περασμένο Μάιο, φαίνεται ότι είναι ακόμη πολύ κοντά της.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο την επισκέφθηκε στο Λονδίνο και κατάφεραν να συναντηθούν.

Ο ίδιος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το απογευματινό του τσάι με την Δούκισσα του Σάσεξ, όπου βλέπουμε τσάι, σοκολατάκια και τοστ με αβοκάντο.

Έγραψε κάτω από την φωτογραφία: «Πίσω στις Tig μέρες μας... Σε ευχαριστώ Μέγκαν που είσαι τόσο τέλεια οικοδέσποινα αυτό το Σαββατοκύριακο και είσαι ακόμα avocado toast whisperer, YUM! #foodie #foodiegram».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to our Tig days... Thank you Meghan for being the consummate hostess this weekend and still being the #avocadotoast whisperer, YUM! #foodie #foodiegram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 20 Ιαν, 2019 στις 1:07 πμ PST

Με λίγα λόγια, μας λέει ότι η ίδια η Μέγκαν έφτιαξε το τοστ με αβοκάντο, κάτι που συνήθιζε και ήξερε καλά να κάνει από πριν. Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μια γεύση από την ζωή της Μέγκαν στο Παλάτι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το The Tig ήταν το lifestyle website της 37χρονης Αμερικανίδας όπου μοιραζόταν το πάθος της για καλό και υγιεινό φαγητό.