Η Τζένη Μελιτά, Φωτογραφία: melitajenny/instagram
Η Τζένη Μελιτά, Φωτογραφία: melitajenny/instagram
21|01|2019 13:44
SHARE
INSTAGRAM

Από την νομική στην δημοσιογραφία -To μήνυμα της Τζένης Μελιτά σε όσους προσπάθησαν να τη μειώσουν


H Τζένη Μελιτά με αφορμή το #10yearchallenge θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της για τα δέκα χρόνια που πέρασαν. 

Η δημοσιογράφος που συμμετέχει στην εκπομπή του Alpha  «Τι λέει;» αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram ότι πριν από 10 χρόνια μπήκε στη Νομική Σχολή Αθηνών και δεν είχε ιδέα τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. 

Μετά από τα 4 χρόνια σπουδών, αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και έτσι μπήκε η δημοσιογραφία στη ζωή της.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από την ορκωμοσία, η Τζένη Μελιτά σημειώνει στο προφίλ της ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενη που τα έχει καταφέρει όλα μόνη της, χωρίς να στηρίζεται στις πλάτες κανενός. 

«Θέλω, επίσης, να της πω ότι είναι μια χαρά να μην ξέρεις που ακριβώς θέλεις να πας. Συνέχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ακούς την καρδιά σου. Απόλαυσε το ταξίδι και κάθε του στιγμή. Στα δύσκολα βρες τη δύναμη. Πείσμωσε. Η ζωή είναι μια και μοναδική και πρέπει να τη ζήσεις, όπως ακριβώς γουστάρεις. Α! Και σε όλους εκείνους, που κάποτε πήγαν να βάλουν φρένο στη φάση μου, ένα έχω να πω: «Κοίτα με πως γελάω σήμερα» σημειώνει χαρακτηριστιικά. 

«Στην Τζένη, λοιπόν, του 2009 θα ήθελα να πω αρχικά ένα μεγάλο μπράβο, που παρότι μικρούλα και ανίδεη, δεν έκατσε στιγμή στα αυγά της και προτίμησε να κυνηγήσει τις αληθινές αγάπες και τα όνειρα της. Ένα μεγάλο μπράβο, που ποτέ δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο και προτίμησε να κοπιάσει, να μπουχτίσει και να ταλαιπωρηθεί για να φτάσει ως εδώ. Σήμερα, έχω την ικανοποίηση να πω ότι τα έχω καταφέρει μόνη μου, χωρίς να στηρίζομαι στις πλάτες κανενός».

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge Πριν περίπου 10 χρόνια μπήκα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στην πραγματικότητα, δεν είχα καμία απολύτως ιδέα για το τι θέλω να γίνω σε τούτη τη ζωή. Το μόνο, που ήξερα με απόλυτη σιγουριά, ήταν ότι ήθελα πάντα να κάνω τους άλλους να γελάνε. Όλο μου το χαρτζιλίκι το χάλαγα, κυρίως, σε καλλιτεχνικού τύπου σεμινάρια στην προσπάθεια μου να βρω ποια ακριβώς είμαι και τι είναι αυτό, που θα με κάνει αληθινά χαρούμενη και δημιουργική. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην πορεία, που προσπάθησαν να με μειώσουν, να υποβαθμίσουν τις ανάγκες μου ή να ανάγουν τη βολή μου ως το υπέρτατο αγαθό μπροστά στα «μεγαλεπήβολα» όνειρα μου. Μετά από τα 4 χρόνια σπουδών, αποφάσισα ότι θέλω να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Ξεκίνησα, λοιπόν, ένα νέο κύκλο σπουδών στη δημοσιογραφία και έτσι η ζωή μου πήρε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Στην Τζένη, λοιπόν, του 2009 θα ήθελα να πω αρχικά ένα μεγάλο μπράβο, που παρότι μικρούλα και ανίδεη, δεν έκατσε στιγμή στα αυγά της και προτίμησε να κυνηγήσει τις αληθινές αγάπες και τα όνειρα της. Ένα μεγάλο μπράβο, που ποτέ δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο και προτίμησε να κοπιάσει, να μπουχτίσει και να ταλαιπωρηθεί για να φτάσει ως εδώ. Σήμερα, έχω την ικανοποίηση να πω ότι τα έχω καταφέρει μόνη μου, χωρίς να στηρίζομαι στις πλάτες κανενός. Θέλω, επίσης, να της πω ότι είναι μια χαρά να μην ξέρεις που ακριβώς θέλεις να πας. Συνέχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ακούς την καρδιά σου. Απόλαυσε το ταξίδι και κάθε του στιγμή. Στα δύσκολα βρες τη δύναμη. Πείσμωσε. Η ζωή είναι μια και μοναδική και πρέπει να τη ζήσεις, όπως ακριβώς γουστάρεις. Α! Και σε όλους εκείνους, που κάποτε πήγαν να βάλουν φρένο στη φάση μου, ένα έχω να πω: «Κοίτα με πως γελάω σήμερα, γατάκι.» #10yearschallenge #challengeaccepted

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@melitajenny) στις 16 Ιαν, 2019 στις 12:32 μμ PST

Διαβάστε επίσης: Το #10yearchallenge της Γωγώς Μαστροκώστα είναι ένας φόρος τιμής στην ίδια της τη ζωή

Και νικήτρια του #10yearchallenge είναι...το πιο όμορφο κορίτσι του κοσμου

#10yearchallenge; -Οχι, ευχαριστώ: Τα προσωπικά δεδομένα που δεν πρέπει να ποστάρεις ποτέ στο Facebook

Ο Βασίλης Ζούλιας πάει το #10yearchallenge 10 χρόνια πιο πίσω -Σε φωτό με την μελαχρινή Σμαράγδα Καρύδη