ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ

H Σάρον Στόουν με bikini λίγο πριν τα 60 είναι αποκάλυψη!


Σε παραλία του Μαλιμπού απαθανατίστηκε η Σάρον Στόουν εν ώρα δράσης. Στα 58 της χρόνια, με ένα καυτό μπικίνι, δοκίμασε τις επιδόσεις της στο beach volley και... καθήλωσε τους λουόμενους με τις αναλογίες της.

Η Σάρον Στόουν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας “A little something for your birthday” και όπως βλέπετε η ίδια διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα. Λίγο πριν τα 60 της χρόνια, η ηθοποιός επιβεβαιώνει περίτρανα ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο που τελικά δεν έχει και τόση σημασία αν το κορμί έχει ζωντάνια και ευεξία.

 

 

 

 

 

Η Σάρον Στόουν έχει παραδεχτεί ότι δυσκολεύτηκε πολύ να αποδεχτεί το γήρας. “Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στην δεκαετία των 40 έπαθα σοκ. Κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από εκεί αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. (...) Κατέληξα να θέλω να διατηρήσω το κορμί όπως μια χορεύτρια.

 

Με χορό, γιόγκα και stretching. Παράλληλα δίνω βάρος και στη διατροφή μου. Τρώω ψαρονέφρι, ψάρι και τυρί (Είναι επίσης γνωστό ότι η ηθοποιός τρώει ξερά δαμάσκηνα για σνακ που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου. Αυτό την βοηθά να διατηρεί την κοιλιά της σε φόρμα).