officialtamta/ Instagram
officialtamta/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Τάμτα θυμάται τον ρόλο της στο Cabaret -Η πιο sexy εμφάνιση της καριέρας της


Είναι μια καλλιτέχνις που συνεχώς αλλάζει πρόσωπα. Δοκιμάζει και δοκιμάζεται στο stage.

Τολμά να λέει «ναι» στο άγνωστο και δεν επαναπαύεται. Συνεχώς μας συστήνει έναν καινούριο εαυτό.

Ο λόγος για την Τάμτα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε καρέ από μια συνεργασία που δεν έχει ξεχάσει και έχει σημαδέψει την καλλιτεχνική της πορεία.

Οταν η Τάμτα υποδύθηκε την Sally Bowles στο Cabaret, στο Θέατρο Παλλάς, το 2018.

Η Τάμτα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το ρόλο της:

Σε μια βραδινή έξοδο γνωρίστηκα με τον Γιάννη Κεντ. Δύο μήνες αργότερα μου τηλεφώνησε και μου είπε «θα ανεβάσουμε το Cabaret στο Παλλάς και θα θελα να παίξεις εσύ αυτό το ρόλο». Η χαρά που πήρα δεν περιγράφεται. Ήμουν 99% σίγουρη πως πρέπει να πω το «ναι» πριν καν κλείσω το τηλέφωνο. Όταν τελείωσε η συνομιλία μας, το σκέφτηκα για λίγο, τηλεφώνησα στους δικούς μου ανθρώπους, τους συνεργάτες μου…Τους είπα πως θα ήθελα να το κάνω -αν το πρόγραμμα και κάποιες κλεισμένες συμφωνίες μου το επέτρεπαν. Η αλήθεια είναι πως με φόβιζε, αλλά κατά καιρούς έρχονται κάποιες προτάσεις που στο άκουσμά τους λίγο τρομάζεις και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι «μπορώ να το καταφέρω αυτό;».

Αν η διαίσθησή μου μου λέει πως, παρόλο που είναι δύσκολο, θα το καταφέρω, τότε λέω ναι. Έτσι έφτασα εδώ. Αυτές είναι οι ευκαιρίες που σου επιβάλλουν να ξεπεράσεις τα όρια που έχεις θέσει. Αν το καταφέρεις σε ικανοποιητικό βαθμό θα σου δώσει κάτι, είτε ως καλλιτέχνη, είτε ως άνθρωπο. Οπότε με το που εμφανίσθηκε αυτό το γνωστό συναίσθημα μέσα μου, ήξερα πως θα το κάνω. Πίστευα πως με πολλή δουλειά θα μπορούσα να είμαι από αξιοπρεπής και πάνω. Δεν πήγα με την πεποίθηση πως θα κάνω όλη την Αθήνα να παραμιλάει με το ταλέντο μου στην υποκριτική.

Αν ήμουν τόσο ταλαντούχα ηθοποιός θα το είχα αντιληφθεί. Ήξερα, όμως, πως μπορούσα να βγάλω ασπροπρόσωπους όλους όσους με πιστεύουν».

officialtamta/ Instagram
officialtamta/ Instagram

Η Τάμτα ανεβαίνει με ζαρτιέρες επί σκηνής και λικνίζεται σε αισθησιακούς ρυθμούς υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Σωτήρη Χατζάκη.

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της: 

Όμορφες αναμνήσεις. Από τις πιο δυνατές, απαιτητικές, αλλά ταυτόχρονα απολαυστικές καλλιτεχνικές μου εμπειρίες μέχρι στιγμής. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Me as Sally Bowles.

Είναι ένα καμπαρέ η ζωή!

«Life is a cabaret, old chum. Come to the cabaret».

officialtamta/ Instagram
officialtamta/ Instagram

 

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία των ηθοποιών:

 

 

officialtamta/ Instagram
officialtamta/ Instagram

Σε άλλη φωτογραφία η Τάμτα γράφει:

«You have to understand the way I am, mein herr
A tiger is a tiger, not a lamb, mein herr
You'll never turn the vinegar to jam, mein herr
So I do what I do
When I'm through, then I'm through.
and I'm through.
Tootle-oo».