instagram/alycecrawford
instagram/alycecrawford
IRRITABLE BOWEL SYNDROME

Μοντέλο μοιράζεται με μία φωτογραφία την σκληρή πραγματικότητα του να ζεις με Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου


Το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου είναι μία κατάσταση που προκαλεί άβολες και συχνά επίπονες στομαχικές κράμπες, φούσκωμα και πεπτικά προβλήματα.

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία μοιράστηκε στο Instagram τις δυσκολίες του να ζεις με αυτό το σύνδρομο.

Συγκεκριμένα, η Alyce Crawford έγραψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Για 3 χρόνια, υποφέρω από Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου. Το σύμπτωμα που αντιμετωπίζω κυρίως είναι το σοβαρό φούσκωμα. Ξεκίνησε μέσα σε μια νύχτα. Ξύπνησα ένα πρωί και το στομάχι μου ήταν πάρα πολύ πρησμένο και είχα πολύ δυνατούς πόνους. Από τότε, η ζωή μου δεν ήταν πια η ίδια».

Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία της λεπτής σιλουέτας της και της κοιλιάς της πριν και μία μετά το φούσκωμα, εξηγώντας ότι έτσι ζούσε για 3 χρόνια.

Ακόμη, είπε ότι υπάρχουν και άλλα συμπτώματα όπως το να νιώθεις άρρωστος, ναυτία, πόνο, χωρίς κίνητρο και να έχεις υπνηλία.

Είπε επίσης ότι την βοήθησε ένας φίλος της διαιτολόγος, με ειδικό διατροφικό πρόγραμμα.

instagram/alycecrawford
instagram/alycecrawford

«Ήξερα ότι αν έκανα το σωστό για την υγεία μου, το στομάχι μου για γιατρευόταν».

Έκλεισε το post της με ένα θετικό μήνυμα: «Θέλω να επαναλάβω ότι με τους αγώνες μου, το ταξίδι μου, βρήκα τρόπο να διαχειριστώ την υγεία μου και τις εμπειρίες μου και όλα οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα, έτσι δεν μπορώ να είμαι θυμωμένη με την κατάσταση μου, λόγω των θετικών αποτελεσμάτων».

instagram/alycecrawford
instagram/alycecrawford