betty_maggira/ Instagram
betty_maggira/ Instagram
26|01|2019 10:30
SHARE
THN ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ

Mπέττυ Μαγγίρα-Μαρία Λέκκα: Κριτής και διαγωνιζόμενη φόρεσαν συμπτωματικά το ίδιο σύνολο στο My Style Rocks


Μια έκπληξη περίμενε τις διαγωνιζόμενες, τους κριτές και τους τηλεθεατές του My Style Rocks, στο επεισόδιο της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου.

Ένα σικ σύνολο κέρδισε την προτίμηση δύο γυναικών του fashion διαγωνισμού και φορέθηκε από εκείνες -με διαφορετικό styling- την ίδια ημέρα: ο λόγος για την κριτή του My Style Rocks, Mπέττυ Μαγγίρα και την διαγωνιζόμενη Μαρία Λέκκα που εμφανίστηκαν συμπτωματικά με το ίδιο outfit στο πλατό της εκπομπής.

Ενα μαύρο τοπ και μια pencil φούστα στο ίδιο χρώμα ήταν τα δύο κομμάτια που επέλεξαν οι δύο γυναίκες για την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, το outfit χάρισε στην Μαρία Λέκκα τον τίτλο της νικήτριας στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

 

H εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα

 

 

Η εμφάνιση της Μαρίας Λέκκα (η οποία ήταν και η νικήτρια της ημέρας!)

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ακουστε να δείτε τι έγινε σήμερα. Λίγο πριν βγούμε στην εκπομπή, μου λέει η Μαρία, «Αχ κυρία Μαγγίρα, φοράμε το ίδιο σετ». Και λέω: «Γιατί να αλλάξω και να μην δείξουμε στον κόσμο τις δύο διαφορετικές εκδοχές του πώς μπορείς να βάλεις ένα σετ. (...) Εγώ το έβαλα στην απλή του εκδοχή, δεν το πείραξα. Η Μαρία καλά έκανε και το πείραξε, γιατί έρχεται να διαγωνιστεί ως παίκτρια για το styling. Μια κυρία αγοράζει ένα σετ. Και αναρωτιέται: «Πόσες φορές θα το βάλω αυτό το σετ;». Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να βάλετε αυτό το σετ διαφορετικά. Μ’ αρέσει που ο κόσμος βλέπει την πιο απλή και την πιο σύνθετη εκδοχή. Ταιριάξαμε σήμερα».

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο της Παρασκευής: